Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
30 Октомври 13, 17:32 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Успешно обединение на Canon и Oce в Централна и Източна Европа
Обединението на Canon и Oce приключи успешно в Централна и Източна Европа под ръководството на Canon CEE.
От октомври 2013 г. „Канон България“ ЕООД отговаря изцяло за Oce (с изключение на продуктите за ролен печат) за територията на България. Търговските дейности с комбинираното портфолио от продукти за професионален и широкоформатен печат на Oce се осъществяват чрез търговски партньори „Саванто“ АД и „Мираж Груп“ ООД в сътрудничество с „Канон България“ ЕООД.

Най-голямото портфолио в индустрията
В резултат на интеграцията на Oce в Canon клиентите вече могат да се възползват напълно от разширеното портфолио от продукти, решения и услуги, предлагани от Canon. Широкоформатните устройства на Canon включват принтери от гамата imagePROGRAF, Oce ColorWave и Oce PlotWave – идеални решения за прецизно и високопроизводително отпечатване в инженерния, архитектурния и строителния сегмент. Принтерите Oce Arizona предлагат изключително качество на печат за производство на табели и рекламни дисплеи, помагайки на потребителите да постигнат както творческите, така и финансовите си цели.

Портфолиото за професионален печат включва високопроизводителни принтери imagePRESS и гамата Oce VarioPrint, която отговаря на високите изисквания за качество на печатните центрове и за производствен капацитет на доставчиците на транзакционен печат. С разширеното си портфолио от продукти, услуги и силен екип от партньори амбицията на Canon е да постигне бърз ръст, за да стане компания номер едно в печатната индустрия.

Бърч Пикмезоглу, ръководител на отдела за професионален печат на Canon CEE, коментира: „Интеграцията на Oce в Canon CEE ще даде на нашите партньори и клиенти нови възможности за по-голяма печалба, по-лесна работа и нарастване на търговския оборот. Това ще помогне за увеличаване на техния ръст както чрез нашето разширено портфолио от продукти, така и чрез подобреното обслужване благодарение на нашата разширена поддръжка, услуги и опит."

За Canon CEE
Canon CEE (Виена, Австрия) е регионална търговска организация на Canon Европа (RSO) за Централна и Югоизточна Европа, Централна Азия и Кавказ. Тя е основана през 1994 г. с цел разработване на развиващите се пазари в Централна и Източна Европа. Днес Canon CEE отговаря за 24 страни, разделени на 7 региона, в които дейностите на Canon CEE се осъществяват от местно подразделение или представителство на Canon CEE. В България Canon CEE е представена от „Канон България“ ЕООД.

За повече информация относно продукти и
решения на Canon, моля, посетете: www.canon.bg.

За Контакти:За повече информация, моля, свържете се с:
Силвия Христова, Canon Bulgaria, на тел. 02/ 807 92 50, или М3 Communications Group, Inc. на тел. 02/ 818 70 10 и press@m3bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5042