Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
31 Октомври 13, 11:53 / Автор: CKBB
ASUS Transformer Book T100 вече е на българския пазар на фантастичната цена от 749 лв.
Ултрапреносимият лаптоп, чийто екран се отделя и се превръща в 10-инчов таблет, се предлага с Windows 8.1 и пълната версия на Microsoft Office Home & Student 2013 – включени в пакетната цена
ASUS Transformer Book T100 – фантастичият ултрапреносим лаптоп, чийто екран се отделя и се превръща в 10-инчов таблет, вече се предлага на българския пазар. Невероятното 2 в 1 устройство е в състояние да преобрази ежедневието на потребителите и начина, по който те вършат ежедневните си занимания, независимо дали става въпрос за бизнес или забавление. Цената, на която се предлага ASUS Transformer Book T100, е изключително атрактивна – 749 лв. за 32 GB версия и 799 лв. за 64 GB. За нея потребителите получават две устройства в едно, с Intel четириядрен процесор, висок клас IPS сензорен дисплей и мобилност до 11 часа, а в допълнение – Windows 8.1 и пълната версия на Microsoft Office Home & Student 2013, включени в пакета.

Ултрапреносимост
Когато става въпрос за преносимост, цифрите говорят повече от снимките: Transformer Book T100 тежи само 1,07 кг, което го прави един от най-леките лаптопи в света. Ако и това изглежда много на потребителите, във всеки един момент те могат да отделят екрана от клавиатурата и да получат за секунди таблет, който е само с половината от теглото на целия блок. Качественото покритие прави T100 много издръжлив, което е изключително важно за устройства, които често са в движение.

Добро представяне с по-голяма производителност
Transformer Book T100 работи с последния Intel Atom Z3470 четириядрен процесор, което го характеризира с перфектно съотношение между производителност и енергийна ефективност. T100 предлага това, което потребителите са мечтали в продължение на години – лаптоп, изпълняващ и най-взискателните за процесора задачи, в комбинация с автономност, която далеч да надхвърля тази на класическите лаптопи. За добрата производителност има заслуга и включената пълна версия на пакета Microsoft Office Home & Student. Потребителите, които се нуждаят от голямо пространство за съхранение, ще оценят USB 3.0 порта, намиращ се на док станцията, който предоставя бърз трансфер на данни на външна памет и твърди дискове.

Забравете за контактите
Изключителната батерия и енергоспестяващите компоненти позволяват работа на Transformer T100 за впечатляващите 11 часа без зареждане, така че потребителите могат да бъдат в движение за дълго време, без да се тревожат. Като допълнение, T100 може да остане в sleep режим до две седмици, като през цялото време ще са нужни само две секунди, за да започне да функционира пълноценно. Използваните последно данни при преминаване в sleep режим са напълно защитени, тъй като автоматично се записват на диска, когато батерията на устройството падне под 5%.

Разликата идва от мобилната док станция
Transformer е не само име – той е уникален начин за разделяне на екрана от док станцията. Този начин на отделяне има много предимства пред комбинацията от таблет и Bluetooth клавиатура. Здравата връзка между двете части позволява да бъде зададен ъгълът на дисплея, като същевремнно се елиминира нуждата от допълнителна подпора за таблета. Заедно с това ползването на устройството е улеснено, тъй като тъчпадът предоставя висока прецизност, иначе трудно постижима с пръсти върху екрана. На док станцията е разположен и USB 3.0 порт.

Качествен звук с голям обхват
Разработена от експертите в екипа на ASUS Golden Ear, аудио технологията SonicMaster е прецизно съобразена комбинация от хардуер и софтуер, предоставяща по-добър звук. Стерео високоговорителите на T100 изненадват приятно с качеството и силата, които обикновено не се очакват от такъв малък лаптоп. С T100 насладата за потребителите е гарантирана, независимо дали гледат филм или слушат музика.

Дисплей, който се адаптира към вашите нужди
Едно от предимствата на Transformer Book T100 е, че таблетът може лесно да бъде отделен от док станцията и потребителят да се наслади на четенето на книга в леглото. Отличният IPS дисплей с голям ъгъл на видимост предоставя ясна картина. Продължителното четене на ярък екран в тъмна стая обаче може да напрегне очите – за тази ситуация T100 има специален режим, който автоматично регулира настройките на екрана и ефективно елиминира умората на очите.

Допълнително място за данни
ASUS Transformer Book T100 ще се предлага в два варианта – с 32 и 64 GB памет. И в двата случая ASUS дава допълнително място за съхранение на своя Web Storage, което може да се използва не само за съхранение, но и за лесно споделяне на файлове с приятели.


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.6343