Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Медии

Вземи в gLOG
31 Октомври 13, 12:49 / Автор: Списание БИОГРАФ
“Разяреният бик” Де Ниро на корицата на “Биограф”
Ноемврийският брой публикува и две от последните интервюта-изповеди на Рангел Вълчанов, както и разговори с Йордан Караджов и очерк за Ангела Меркел
Робърт Де Ниро като боксьора Джейк Ла Мота на ринга от шедьовъра “Разяреният бик” – това е новата корица на “Биограф”. Ноемврийският брой на най-голямото българско списание вече е на пазара.
Изданието отделя 20 страници на един от най-големите съвременни актьори, който неотдавна отпразнува 70-годишен юбилей. Разказана е цялата история около създаването на легендарния филм, богато илюстрирана със снимки.

Рангел Вълчанов, който ни напусна на 30-септември, получава последна почит върху страниците на “Биограф” с две от последните си изповедални интервюта, дадени пред Антоанета Бачурова и Валерия Велева.

Списанието се сбогува и с вечния секссимвол на италианските уестърни Джулиано Джема, който загина в катастрофа в началото на октомври.

С интервюта в ноемврийския брой присъстват фронтменът на “Сигнал” Йордан Караджов, чиято група през ноември ще има голям юбилеен концерт в “Арена Армеец”, известният български тенор Бойко Цветанов – любимият ученик на Борис Христов, както и живата история на телевизионните пътеписи – Симеон Идакиев.

“Една одисея в Космоса” – под това заглавие “Биограф” публикува 13 страници с уникални снимки, заснети от фоторепортера Велислав Николов преди 25 години в Байконур. Репортажът проследява подготовката и целия полет на втория български космонавт Александър Александров на борда на руския апарат “Съюз ТМ-5”.

Очерци за “самотната победителка” Ангела Меркел, “новият Брад Пит” – Крис Хемсуърт, дизайнерът Марк Джейкъбс и “предателят, който се оказа жена” – Брадли Манинг – допълват съдържанието на 228-страничното списание.

И този месец в него не липсват и материали за лайфстайл и мода, рецензии за нови книги, филми и албуми, откъси от книги и други любопитни четива.

За Контакти: editorial@biograph.bg

Източник: www.biograph.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.102