Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Банки и финанси

01 Ноември 13, 12:05 / Автор: Пощенска банка
5% отстъпка при пазаруване с всички кредитни карти от Пощенска банка в магазини Фантастико
Притежателите на кредитни карти Visa и American Express от Пощенска банка (www.postbank.bg) могат да се възползват от 5% отстъпка при пазаруване във верига магазини Фантастико. Промоцията е в сила от 1 ноември до 15 декември.
Промоцията е валидна от 1 ноември до 15 декември 2013 г.

1 ноември 2013 г.

Притежателите на кредитни карти Visa и American Express от Пощенска банка (www.postbank.bg) могат да се възползват от 5% отстъпка при пазаруване във верига магазини Фантастико. Промоцията е в сила от 1 ноември до 15 декември.

Отстъпката се получава автоматично по кредитната карта и се отразява в следващото месечно извлечение заедно с направената покупка. Офертата важи и за стоки, които са в промоция.

Пощенска банка е лидер на пазара на кредитни карти в България с 26% пазарен дял и непрекъснато следи тенденциите и очакванията на клиентите, за да им осигури най-добро обслужване. „Тази година това е четвърта подобна промоция, която организираме, след успеха на кампаниите ни с Пикадили, ИКЕА и удвояване на точките по програмата за лоялност MyRewards.Основната ни цел е да предлагаме услуги с реална и лесно измерима добавена стойност за нашите картодържатели. Винаги се стремим да избираме популярни вериги магазини, което дава възможност на повече клиенти да се възползват от отстъпките.“ - сподели Виктор Цветков, началник отдел „Кредитни карти“ в Пощенска банка.

За всяка покупка клиентите могат да получат отстъпка до 10 лв., а максималната сума на отстъпките по време на промоцията е 100 лв. Отстъпките се прилагат само към покупки в търговските обекти на верига Фантастико на ПОС терминали на Пощенска банка и не важат за закупуване на цигари и тютюневи изделия, както и за покупки на равни месечни вноски.
Повече информация клиентите могат да получат в най-близкия клон на Пощенска банка или чрез обаждане в Центъра за обслужване на клиенти на тел. 0700 18 555 и онлайн на адрес www.postbank.bg. Пълен списък с магазините на Фантастико можете да откриете на техния сайт: http://www.ff-bg.net/bg/shops/.

Пощенска банка с правно име „Юробанк България” АД е член на Юробанк Груп.
Юробанк е европейска банкова организация с общи активи от €82,1 (след придобиването на New TT Hellenic Postbank – HPB и New Proton Bank – Proton през юли 2013 г.), повече от 20 000 служители и мрежа от над 1 100 клона.

Юробанк Груп има стратегическа позиция в гръцката банкова система, като в същото време притежава системна роля в България, Румъния и Сърбия, предлага услуги за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства и в Украйна.
Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg, както и на www.facebook.com/PostbankBG.
Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

За Контакти:Илияна Захариева, началник отдел „Корпоративни комуникации”, Пощенска банка
тел. 02/81 66 100, e-mail: IZZaharieva@postbank.bg
http://mediacenter.postbank.bg/

Източник: (Уебстраница):www.postbank.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0933