Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
04 Ноември 13, 19:21 / Автор: United Partners
Най-желаните подаръци за успешна 2014-та година!
Скоро започват празничните приготовления. Пазаруването на подаръци ни кара да се чувстваме фантастично. Независимо дали са за нашата майка, съпруг, брат, баща или най-добър приятел, ние влагаме цялата си любов в избора на най-добрия подарък. Ето и няколко предложения за успешно начало на 2014-та година – както за теб, така и за хората, на които държиш!
Знаеш, че красотата започва от гладката кожа. Отдели специално внимание на краката за едно божествено усещане по време на зимните празници. Невероятните резултати идват с новата Venus & Olay, която съчетава гладкото бръснене с 5-те ножчета на Venus и опита на Olay в грижата за гладка кожа. Задължителен аксесоар за кожа, която води целувките след себе си.

Всеки ден твоята коса се изправя срещу редица предизвикателства – днес е накъдрена, утре изправена, а през зимата е още по-трудно да я стилизираш, поради климатичните условия. Pantene Repair & Protect възстановява косата и я предпазва от цъфтящи краища.

За още по-страхотно начало на 2014г. се появяват подаръчните комплекти H&S Moisturizing Scalp Care! Продуктите от колекцията съдържат бадемово масло, възвръщат естествения баланс на овлажняване на скалпа* и гарантират до 100% премахване на пърхота** за по-красива коса! (*при редовна употреба на продуктите от Moisturizing колекцията; **видим пърхот, отново при редовна употреба)

Коледните празници правят по-бляскъва и твоята усмивка! Изпробвай революционно ниво на избелване само за 2 минути с най-новата електрическа четка за зъби Oral B Professional Care 1000! Сдобий се със задължителния аксесоар за невероятна усмивка и впечатли любимия си с най-новата технология в устната хигиена – розова за теб, черна за него.

Любимият ти може, също така, да разчита и на Gillette Fusion® ProGlide Silver Touch – идеалният избор за мъже с чувствителна кожа на лицето. Затова му помогни да забрави раздразненията и се насладете заедно на новата 2014-та година!

За Контакти:United Partners

Източник: www.united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.1033