Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

05 Ноември 13, 14:30 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Добави цвят в живота си с HUAWEI Ascend W2
Новият смартфон с Windows Phone 8 предлага перфектното съотношение цена-качество
HUAWEI, водещ глобален доставчик на решения за информационни и комуникационни технологии, днес представи новия си смартфон с операционна система Windows Phone 8, HUAWEI Ascend W2. Новото устройство добавя цвят в смартфон изживяването, предлагайки широка гама от ярко оцветени панели, включително черно, синьо, жълто и червено. Разчитащ на двуядрен процесор Qualcomm Snapdragon ™ с честота 1.4GHz, новият Windows Phone телефон предлага цялата мощ, необходима за разговори, работа с текстови съобщения, забавления с игри и разглеждане на интернет страници.

„Вдъхновени от успеха на нашия първи Windows 8 телефон, HUAWEI Ascend W1, създадохме HUAWEI Ascend W2, който да отговаря изцяло на изискванията и на потребителите с ограничен бюджет, но без компромис с технологиите, които ползват.", заяви Кевин Ho , президент на телефонната продуктова линия, Huawei Consumer Business Group. „HUAWEI Ascend W2 осигурява подобрено визуално преживяване, съчетано с впечатляващо време за работа в режим на готовност, и може да бъде персонализиран цветово, както по отношение на интерфейса, така и с различни панели на корпуса."

„Вълнуваме се, че нашето партньорство с Huawei доведе до създаването на още един уникален продукт, който ще зарадва потребителите по целия свят", каза Тери Майерсън, изпълнителен вицепрезидент на Operating Systems Group, Microsoft . „HUAWEI Ascend W2 ще предложи едно висококачествено Windows Phone изживяване в нова цветна форма и на достъпна цена."

HUAWEI Ascend W2 е с 4.3 -инчов IPS LCD екран с WVGA резолюция, който осигурява по-голяма яркост и цветопредаване. Благодарение на технологията TFT Magic Touch реагира бързо на допир, дори и когато носите ръкавици. Новият Windows Phone смартфон има опция за HD (720р) видео запис и възпроизвеждане, което го прави идеален за гледане на видео и улавяне на най-специалните за вас моменти.

HUAWEI Ascend W2 е с операционна система Windows Phone 8, която предлага възможно най-персонализираното изживяване с Life Tiles, които ви държат най-близко до хората и нещата, които са най-важни за вас. Windows Phone Store предлага повече от 175 000 приложения, сред които Pandora, Hulu Plus, Tumblr и Halo: Spartan Assault. HUAWEI Ascend W2 предлага над 20 цветни теми за интерфейса, които могат да допълнят или да контрастират с цветовете на корпуса на вашия телефон, а освен това има съответстващи цветове за подсветка на предните бутони.

Като Windows Phone телефон HUAWEI Ascend W2 е свързан с облачни услуги, така че съдържанието може безпроблемно да се прехвърли от един екран на друг. Снимки, офис документи и др. може автоматично да се синхронизира в безплатно пространство в SkyDrive с обем 7GB, а съдържание за забавление като музика и видео е достъпно в телефон, таблет, компютър и игрова конзола и може да се сподели с Xbox Music и Xbox Live.

TD версията на HUAWEI Ascend W2 е достъпна в Китай от август, а тази с UMTS възможности започна да се доставя в Китай от октомври 2013. От ноември моделът ще бъде наличен в Русия и Холандия, а скоро ще бъде представен и на други пазари.

За устройствата Huawei

Продуктите и услугите на Huawei могат да бъдат намерени в над 140 страни или при една трета от населението на света. Huawei има повече от 20 R&D (Дизайнерски и Развойни) центрове по света: в САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Потребителските продукти са едно от трите основни бизнес направления на Huawei, включващи мобилни телефони, таблети, устройства за мобилен и фиксиран интернет, облачни услуги и чипсети.
С над 25-годишния си богат бизнес опит в информационните и комуникационните технологии (ИКТ), широката си глобална мрежа, огромните си бизнес операции и партньори Huawei е посветена на това да представя най-новите технологии на потребителите, като предлага един свят на възможности и изключителни преживявания за хората навсякъде по света.

За повече информация посетете: www.huaweidevice.com
За редовни актуализации на Вашето Huawei устройство ни последвайте:

Facebook: www.facebook.com/huaweidevice
Twitter: www.twitter.com/HuaweiDevice
YouTube: www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCo
Flickr: www.flickr.com/photos/huaweidevice

За Контакти:За повече информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc., тел. 02/818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5168