Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

06 Ноември 13, 17:19 / Автор: BeautyMake
Бамбукови интериорни врати
Бамбукът расте бързо (с до 60 см на денонощие) и е качествен. Растението поради многобройните си качества се използва от направа на чорапи, дрехи, украшения, ръкавици и спални комплекти до направа на мебели. Какви са предимствата на интериорните врати от бамбук?
Дървесината на бамбука е по-твърда от дървесината най-често ползвана за направа на интериорни врати – от дъб, ясен и явор. Нещата обаче стават още по-хубави. Освен с изключителна твърдост, бамбукът побеждава останалите дървесини и с малко тегло, например е по-лек от дъб-а с почти една трета.

Сред качествата на дървесината от бамбук е и дълготрайността. Вратите от бамбук ще запазят чудесния си вид и здравина за години напред. Бамбуковите врати се определят като зелени врати, органични врати, врати щадящи природата. При отглеждането на бамбук не се налага използването на торове и пестициди, което не води до преминаване на отрови в почвата, въздуха и водата.

Естественият вид на дървесината е светъл, което прави бамбуковите врати лесни за боядисване в какъвто и да е цвят. Много собственици дори пропускат и етапа на боядисване, а оставят вратите в натуралния им красив цвят.

Както и при вратите от друга дървесина и тези от бамбук могат да бъдат изработени във всякакви размери, както и с различен тип на отваряне – на една посока, в две посоки, плъзгащ механизъм или хармоника. В зависимост от зоните за поставяне в жилището е препоръчително да ползвате няколко комбинации на отваряне. По този начин ще спестите пространство, разведрите интериора и добавите дизайнерска нотка.

Външният вид на бамбуковите врати отлично се съчетава в интериора на модерни жилища и жилища с азиатска визия. Може да се каже, че бамбуковите врати добавят нотки на лукс, стил и индивидуалност.

Както всички изделия от бамбук и интериорните врати не остават по-назад. Те добиват популярност сред все повече интериорни дизайнери, производители, дърводелци, собственици на сгради, хотели, заведения, офиси и жилища.

За Контакти: BeautyMake

Източник:
http://beautymake.bg/Interiorni-vrati.html

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.7351