Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

07 Ноември 13, 13:54 / Автор: Интер Експо Център-София
Тенденциите в оборудването на хотели и ресторанти представя СИХРЕ 2013
Новостите в света на ХоРеКа секторът открийте в Интер Експо Център - София до 9 ноември
Нови продукти и услуги представят водещи производители и вносители на кухненско, ресторантско и хотелско оборудване на 13-ото специализирано изложение СИХРЕ.

За първи път на българския пазар се демонстрират два нови модела конвектомати - абсолютен връх на технологията на готварското производство. Експонат от нова серия енергоспестяващи вертикални хладилни витрини е сред продуктите, които привличат вниманието на собственици на ресторанти, магазини или кетъринг компании. Вертикалните открити витрини са най-атрактивни и удобни за клиентите на магазините за хранителни стоки на самообслужване, но именно това са и витрините с най-голямата консумация на ел.енергия. Посетителите на специализираното изложение могат да разгледат богата гама от аксесоари за декорация на ресторант, кафене, пъб и пекарна, както и да се уверят в здравината и красотата на сервизите от нов вид порцеланово и опалово стъкло на Bormioli Rocco. Изложението представя нови уникални и удобни менюта, светещи външни и вътрешни табла-менюта, както и тематични дъски за писане. Гостите са улеснени в избора на покривки, аксесоари и прибори, с което ще постигнат безупречен интериорен дизайн на своето заведение. Провокация е и новата гама помощни уреди в областта на месообработването, както и иновативната и уникална комбинация от барбекю и пещ под марката Josper. Представена е и пълна гама оборудване за "Sushi" ресторанти. Нов продукт, представен на СИХРЕ, са и санитарни дозатори, с възможност да бъдат вградени или директно монтирани на стената и с нова опция „светлинна аура“, която може да бъде настройвана в различни цветови решения.

Революционната технология Frylow е сред интересните експонати на изложбата, благодарение на фотокаталитичните си свойства тя забавя процеса на окисление, а оттам и удължава живота на мазнината за пържене до 400%. Бенмари, работещо без вода, е сред акцентите, привличащи интереса на посетителите. Иновативното решение използва порцеланови съдове на Bauscher със специално патентовано покритие, подходящо за професионална миялна машина. Поддържането на температурата се осъществява посредством индукционни котлони, управлявани дистанционно. Разработката е отличена със златен медал на Internorga 2013 в Хамбург - Германия.

СИХРЕ представя и световните лидери позиционирани в премиум сегмента в сферата на Spa&Wellness индустрията - Klafs и Ospa.

В Интер Експо Център по време на форума е демонстрирано дизайнерско текстилно обзавеждане за хотели и ресторанти. „Как да пазаруваме дизайн онлайн?“ е темата на семинар с експертите от dibla.com. Той ще бъде излъчван онлайн в сайта сдружението. Нови идеи и решения за обзавеждане на специфичните пространства на хотела и ресторанта показват в специална зона интериорните дизайнери, членове на Асоциацията на интериорните дизайнери в България.

„Новите технологии в ресторантьорството - гаранция за здравословно хранене?“ е темата на кръгла маса, организирана от Българската туристическа камарата. Дискусията е насочена към професионалисти, хотелиери, ресторантьори, професионални готвачи, специалисти от туристическия бранш.

Хотелиерите, ресторантьорите и търговците, които посетят b2b форума, могат да се запознаят със системите за 100% компютърна автоматизация - за управление на хотелските услуги, резервации, ресторанти, барове, дискотеки, магазини, както и система за отчитане и планиране на работното време на персонала с възможност за почасово заплащане. Сред експонатите отново е интерактивното меню на таблет за заведения, което поставя нов стандарт за общуване с гостите. Представени са и възможностите за ъпгрейд на съществуващи хотелски брави, услуга, от която имат нужда по-старите хотели.

Следвайки тенденциите на световните изложения за хотелско и ресторантско оборудване, СИХРЕ 2013 е трибуна на националните квалификации за най-престижния конкурс на професионалните готвачи - Bocuse d’Or Европа, организирани от Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ). Българският представител, който ще бъде излъчен, ще вземе участие в престижния конкурс на най-добрите готвачи в света.

За втора поредна година школи "Бар Мениджър" са сред основните атракции на специализираното изложение. Посетителите отново имат възможността да научат тайните за приготвяне на перфектни коктейли, студени и топли напитки.

СИХРЕ 2013 представя идеи и възможности, увеличавайки ефекта за деловите участници и за потребителите на продукти и услуги в хорека сектора.

Изложбата е отворена за посетители от 6 до 8 ноември от 10:00 до 18:30 часа, а на 9 ноември – от 10:00 до 16:00 часа.

За Контакти:Пресцентър

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.1472