Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Туризъм

10 Ноември 13, 11:13 / Автор: Belitsa.com
Нов сайт за екотуризма в Община Белица
Община Белица се сдоби с нов сайт, който обхваща нейните дадености в сферата на екотуризма. Целта на сайта е да покаже възможностите за практикуване на пешеходен, хоби, планински и селски туризъм в района на Белица и намиращите се около него курорт "Семково" и Парк за танцуващи мечки.
На 10.11.2013г. бе представен най-новия сайт насочен изцяло към условията за екотуризъм, които община Белица предлага - EcotourismBelitsa.eu. Сайтът обхваща всички теми свързани с екотуризма и неговите разновидности, представени по много по-широк начин с богат снимков материал в сравнение с представената информация свързана с екотуризма в сайта на Белица - belitsa.com. Представената информация е на два езика – български и английски.

Навигацията в сайта е разделена на две – в лявото меню е предоставена по-обща информация за общината, нейното местоположение, история, заведенията в града и околните села и курорта „Семково”. Основната информация насочена към екотуризма е в хоризонталното меню - Информационен център, Екотуризъм в Белица, Пешеходен туризъм, Хоби туризъм, Туристически атракции, Настаняване и резервации

В дясната колона има плеър, благодарение на който можете да чуете музика от Белица, да научите най-новите новини, както и времето в момента.

Зад новия сайт EcotourismBelitsa.eu стои екипът разработил и поддържащ всички останали сайтове насочени към Белица, Семково и Парка за танцуващи мечки. Екипът ще се грижи за поддържането на актуалността на информацията, както и обогатяване на снимковия и видео

Поздрави,
Екипът на Belitsa.com

За Контакти:Красимир Кельов, Мая Падарева

Източник: http://www.ecotourismbelitsa.eu/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1331