Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
11 Ноември 13, 18:20 / Автор: United Partners
Зад кулисите с head&shoulders и Вили Марковска за красива и здрава коса
Младата и талантлива актриса Виолета Марковска разказва как поддържа красивия и здрав вид на косата си с новата три степенната серия на head & shoulders – Moisturizing Scalp Care
Популярната и чаровна млада актриса Виолета Марковска разкрива своите тайни за добре хидратирана кожа и красива коса със здрав външен вид по време на снимките за новата колекция на head&shoulders – Moisturizing Scalp Care.

„Хидратирам косата си от корена до върха!” – споделя Вили Марковска. “Кожата е красива само когато е хидратирана. Ето защо хидратирам лицето и тялото си като пия много вода, за да изглежда кожата ми добре. Тайната за красива коса и здрав скалп също се крие в правилния баланс на хидратация. Затова използвам серията продукти в три стъпки Moisturizing Scalp Care, която хидратира кожата на главата ми и прави косата ми мека, блестяща и лесна за оформяне.”

С три степенната колекция Moisturizing Scalp Care жените могат да бъдат уверени, че кожата на главата и косата им ще получат по-добре балансирана хидратираща грижа за по-красив и здрав вид.

Трите продукта (шампоан, балсам и интензивна маска) предпазват косата от извънредна дехидратация – помагат за поддържане нивата на влага, а в резултат косата е податлива на стилизиране. Това е „умно хидратиране” в три лесни стъпки:

1. Измиване с шампоана от серията Moisturising Scalp Care на head & shoulders: с масажни движения с върховете на пръстите образувайте пяна, която нежно да почисти и премахне замърсяванията и омазняването от косата и скалпа. Лесен за изплакване, шампоанът доставя т.нар. Актицинк комплекс - активни съставки за борба с пърхота там, където са най-необходими и възстановяване на естествения баланс на влагата на кожата на главата.

2. Грижа с балсама от серията Moisturizing Scalp Care на head & shoulders: разнесете балсама, подходящ за всекидневна употреба от скалпа чак до краищата, преди да изплакнете добре. Продуктът, съдържащ Актицинк формула, е създаден за да запази защитата срещу пърхот, която шампоана осигурява. След употреба, косата е хидратирана за по-дълго, мека и нежна, значително по-лесна за стилизиране.

3. Третиране с новата маска от серията Moisturizing Scalp Care на head & shoulders: нанесете маската с интензивна формула върху скалпа и позволете на богатата и хидратираща консистенция да обхване всеки косъм, докато помага на скалпа да възстанови естествения си баланс от влага. След употреба специално създадената маска ще остави косата ви неустоимо мека и изпълнена с живот.

Почувствайте пълния потенциал на маската, втривайки я внимателно в скалпа за около 2 минути. Нежният масаж ще активира формулата и в същото време ще си осигурите малко време лично за Вас, наслаждавайки се на отпускащия и деликатен аромат на маската. Преди да измиете продукта, разнесете по дължината на цялата коса. (Използвайте 2 пъти в седмицата за оптимален резултат.)

Впечатляващото в новата серия продукти за коса е именно новата маска, която се грижи за скалпа. Специално създаден да работи заедно с шампоана и балсама от същата серия, продуктът хидратира косата и тя изглежда красива от скалпа до краищата. Сега богато обгрижената коса и балансиран скалп са постижими, благодарение на научното предимство от новата серия на head & shoulders. Използвайки най-добрите технологии, трите продукта предоставят грижа без утежняване с активни съставки, които предпазват косата от загуба на влага и в резултат тя е по-лесна за стилизиране. Всеки един от трите продукта съдържа специална формула, която осигурява красив и здрав вид на косата.

За Procter & Gamble
P&G служи на приблизително 4,4 милиарда души в цял свят благодарение на портфолиото си от доверени, водещи качествени марки, сред които Pampers®, Ariel®, Always®, Pantene®, Mach3®, Lenor®, Oral-B®, Duracell®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion®. С дейности в приблизително 80 страни, марките на P&G са достъпни в повече от 180 страни по света. Моля посетете http://www.pg.com за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.

За Виолета Марковска
Виолета Марковска е млада, красива и талантлива актриса. Печели популярност след участието си в безброй обещаващи Български и чужди продукции, както и с роли в театъра. В момента, Вили се снима в популярен български сериал и играе в различни театрални пиеси. Младата звезда става още по-любима на публиката след реалити формата “Dancing stars” през 2011 г., където тя впечатлява публиката с отдаденост и завидни танцови умения.

За Контакти: elena.yordanova@united-partners.com

Източник: united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.9781