Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
11 Ноември 13, 18:32 / Автор: www.3con.eu
NATURA BISSE България започна серия от обучения за нови продукти и терапии за 2014
Esthetic Privilege Ltd - основен представител на Natura Bisse за България започна традиционните срещи със своите партньори, за да представи тенденциите на бранда
На 04 ноември в офиса на Esthetic Privilege Ltd се проведе първата от традиционните срещи с представители на основните локации, които предлагат услугите на испанския козметичен лидер Natura Bisse. Срещата бе продължение на обучението, което специалистите от компанията преминаха в Барселона, Испания миналата седмица. Изпълнителният директор на българската фирма - г-жа Грети Гарсия, представи на своите партньори тенденциите за развитие на бранда и новостите в предлаганите продукти и услуги.

На специалната среща в „Резиденция Анастасия“ в София, където се намира централата на
Esthetic Privilege Ltd, присъстваха представители на салони от София и от страната, като Хотел Кемпински – София, Дима Стил – София, Салон „Онина“ – Сливен, Хотел „Макси“ – Велинград, Студио „Ева“ – Бургас, Салон „Бюти“ – Несебър, Хотел „Ястребец“ – Боровец, Салон „Бюти“ – В.Търново, Търговски комплекс „Минерал“ – Хасково и др.

Партньорите на реномираната медицинска козметика се запознаха с новата ценова политика на марката в България и първи научиха последните иновации в ритуалите с бижуто в грижата за кожата.

Моята кожа е моята тайна! е девизът на испанската козметика и всеки един от присъстващите на срещата се убеди в мекотата, която оставя тя - последната концепция на грижа за кожата. Терапията DIAMOND EXPERIENCE на NATURA BISSE съчетава лукса и блясъка на диамантите с най-съвременните процедури против стареене. На срещата бяха представени новите продукти за домашна грижа от Диамантената колекция на испанския козметичен лидер. Най-иновативно поколение в грижата за кожата с цялостно Anti-aging третиране и изключителен повдигащ ефект, продуктите от Diamond Collection са безпрецедентна концепция за красота, предназначена за най-взискателните типове кожа.

Бе представен новият продукт Diamond Life Infusion - интензивен нощен серум, напълно иновативно съвършенство, което променя света на козметологията. Съдържащ биомаркери, продукта е напълно нова категория козметика. Биомаркерите на стареенето въздействат на биологичната възраст, оксидативния стрес, възпаленията, хормоналните промени и клетъчното стареене. Три са основните биомаркери, чрез които Diamond Life Infusion предпазва, третира и подмладява кожата: запазване на стволовите клетки, контролиране на клетъчното стареене и намаляване на оксидативния стрес.

На обучението, партньорите на Natura Bisse в България се запознаха в детайли с The Cure – ритуала за красота с троен ефект. Създадени специално за борба с отрицателните последици от модерния начин на живот, продуктите от тази серия чрез иновативните си формули и интеракцията с кожата на нано ниво изведоха марката до лидерските позиции в глобалната надпревара в борбата срещу негативните ефекти на околната среда.

Новият протокол за работа, както и новите продукти за домашна и професионална грижа на универсалната Витамин С терапия бяха сред акцентите на обучението. За присъстващите професионалисти беше особено интересно да разберат новостите в линията, която притежава защитни, анти-оксидантни, стягащи, хидратиращи и изсветляващи свойства. Специалистите имаха възможност да се запознаят с детайлите от директното възстановяване на кожата и предотвратяването на видим признаци на преждевременно стареене в следствие на използването на продуктите от тази серия.

Всяка кожа е строго специфична, както и специфични са начините, за прилагане на терапии към нея. Всеки клиент е специален и има нужда от индивидуален подход. Това беше и една от основните теми на обучението, което проведоха професионалистите от Esthetic Privilege Ltd. В детайли бяха разгледани лечебната, възстановяващата и хидратиращата терапии за чувствителна кожа, както и спецификите в работата с хипоалергична кожа, без парабени.

Освен теоретичните новости за продуктите, участниците в обучението имаха възможност да се запознаят на практика с гликоловата терапия на три нива. Изключително луксозна програма за лице, която ексфолира повърхностния епидермален слой, стимулира обновяването на клетките и прави кожата по-сияйна, гликоловата терапия подобрява еластичността и плътността на кожата на лицето като стимулира синтеза на колагенови и еластинови фибри. Трите нива на действие на терапията - механично, химично и биологично, както и специален курс за работа с конкретните продукти бяха основен акцент в обучението.

Важна тема беше и практиката с хидратиращата терапия с продуктите на Natura Bisse. Ритуалът ревитализира, пречиства и освежава кожата, възстановявайки нейната младост, защото кислородът, който получават телата ни, се понижава с времето, а това кара кожата да намалява естествения си блясък и жизненост.


Специалистите, които присъстваха на обучението ще започнат да прилагат научените техники за по-качествено обслужване в своите центрове, което от своя страна ще доведе до максимално качествена грижа за кожата на приятелите на марката в България. Съдържащи уникална формула колекциите на NATURA BISSE са научно разработени, за да постигнат съчетание на над тридесет елемента против стареенето, които реструктурират, защитават и подобряват състоянието на кожата.

За Контакти:pr@eventa.bg

Източник: www.3con.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.0928