Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Здравеопазване

12 Ноември 13, 19:51 / Автор: Ню Арт Пойнт
Марсианци представят „Приключенията на инспектор Марсигорски“
Кампанията има образователен характер и запознава децата с полезните храни и витамини
София, 12 ноември 2013 г. На 9 ноември 2013 г. от залата на Държавен Куклен театър - Стара Загора започна турнето на постановката „Приключенията на инспектор Марсигорски“.

През ноември 2013 година Валмарк България, лидер на пазара на хранителни добавки у нас, стартира социално-образователна кампания за по-добра информираност на деца и родители за здравословния начин на хранене и ползите от витамините. Проектът се осъществява изцяло по идея и финансиране на Валмарк България.

В последните години качеството на храните драстично спада и хората вече трудно могат да набавят необходимите им вещества и витамини само чрез храната, която ядат. Поради тази причина е важно да се приемат качествени хранителни добавки, които допълват здравословното хранене. Позицията на компанията е, че децата и родителите трябва да имат повече информация за свойствата на приеманите от тях храни и добавки. Това е повод децата да бъдат образовани по лесен и достъпен за тях начин – чрез силата на театъра и поставянето на специален детски спектакъл, който ще гастролира в 9 български града в периода 9 ноември – 15 декември 2013.
Постановката

„Приключенията на инспектор Марсигорски. В търсене на марсианското съкровище“ е спектакъл, който има за цел да запознае децата с полезните храни, витамини и здравословното хранене. В това детско представление актьорите са трима – актьорът Цветомир Иванов, който се превъплащава в ролята на Инспектор Марсигорски и Мария Райнова и Мирослав Михов, които играят героите Марсиано и Злобарски.

Сюжетът на постановката се гради на приключенска и забавна история за търсене на изгубено съкровище. В хода на действието, децата ще имат възможност да се включат в образователни игри и да отговарят на различни въпроси, свързани с витамините и здравословното хранене. С езика на театъра, с куклите, музиката, танците и с много въображение, малчуганите ще разкрият тайните на здравето и приключенията. Актьорите ще запознаят аудиторията с основните правила на балансираното хранене посредством разясняване на хранителната пирамида и достъпни за децата обяснения.

Постановката ще гастролира в 9 града:

- 9 и 10 ноември – Стара Загора и Бургас;
- 15 и 16 ноември – Велико Търново и Варна;
- 23 ноември – Благоевград и Пловдив;
- 30 ноември – Русе;
- 01 декември – Плевен;
- 14 и 15 декември – София;

Валмарк България благодари на Общините Благоевград, Велико Търново, Русе, Варна и Плевен и на Куклените театри в Бургас, Пловдив и Стара Загора за оказаната подкрепа и съдействие.

За Валмарк
Валмарк е фармацевтична компания, лидер на пазара на хранителни добавки в Централна и Източна Европа. Компанията е основана през 1990 г. и към момента притежава един от най-модерните фармацевтични заводи в Република Чехия, съобразен изцяло с изискванията и стандартите на GMP (Добрата производствена практика). Компанията предлага висококачествени хранителни добавки и OTC продукти като водещ бранд в сегмента детски мултивитамини е Марсианци – комбинация от ценни витамини, минерали и други активни съставки за правилния растеж и развитие на децата, която е без аналог на българския пазар.

За Контакти:Ирина Люцканова
Ню Арт Пойнт ЕООД
тел. 0889 22 87 99
е-mail: irina@newartpoint.eu

www.newartpoint.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1339