Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
13 Ноември 13, 12:53 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
MTN избра системата Point-to-Multipoint на Intracom Telecom за своето мрежово развитие в Субсахарския регион
Intracom Telecom, международен доставчик на телекомуникационни системи, обяви подписването на рамково споразумение с MTN – един от най-големите доставчици на телекомуникационни услуги в света.
Intracom Telecom, международен доставчик на телекомуникационни системи, обяви подписването на рамково споразумение с MTN – един от най-големите доставчици на телекомуникационни услуги в света, опериращ в над 22 страни в Африка, Близкия изток и Азия. Intracom Telecom ще доставя своята иновативна безжична Point-to-Multipoint система WiBAS.

„Като опитен потребител на технологията Multipoint, MTN избра платформата WiBAS на Intracom Telecom след обстойна оценка на технико-икономическите предимства, които WiBAS ще осигури на нашите дейности. Очакваме с нетърпение едно дългосрочно партньорство, което ще ни позволи да поддържаме нашата лидерска позиция на пазара на континентите, на които оперираме“, каза Тим Уилямс, MTN Procurement Executive.

Системата WiBAS на Intracom Telecom ще позволи на операторите от MTN да намалят техните годишни разходи за такси за работни честоти, ще понижи разходите за наем на локации и ще подобри мрежовото покритие, както и ще осигури висококачествени, надеждни и широколентови услуги на своите корпоративни абонати в държавите, в които оперира MTN.

Факти:

• MTN ще се възползва от високотехнологичното и рентабилно решение WiBas на Intracom Telecom, което значително редуцира времето, необходимо за внедряване, и сложността на дизайна при обновяване на широколентовите й мрежи.
• Рамковото споразумение покрива всички 22 държави, които са обслужвани от операторите на MTN в Африка и Близкия изток, като по време на тази първоначална фаза Intracom Telecom ще внедри своята WiBas система при MTN и нейните дъщерни дружества в Южна Африка, Нигерия, Камерун и Бенин.
• Първите системи, предмет на рамковото споразумение, ще бъдат внедрени в мрежата на MTN в Южна Африка през 2013 г.
• MTN ще се възползва от многото международни успешни проекти на Intracom Telecom, които включват известни телекомуникационни оператори като Internet Solutions в Република Южна Африка, Etisalat в Обединените арабски емирства и други държави, T-Mobile в Централна Европа и Балканите, както и Rolaware в Гърция.

„За нас е чест, че MTN Group се доверява на нас и нашия основен продукт, и очакваме с нетърпение да работим с операторите на MTN и да им съдействаме при постигането на техните бизнес цели. Обхватът на това рамково споразумение ще улесни MTN и нейните дъщерни дружества да навлязат на нови пазари и да подобрят оперативната ефективност и конкурентоспособност. Нашите висококвалифицирани технологични екипи, нашето местно присъствие и разширеното продуктово портфолио, което предлагаме, са част от споразумението в тази насока“, сподели Файсал Дамаж, VP Sales Europe & Africa Intracom Telecom.

Компанията представя своето портфолио от разширени безжични продукти на AfricaCom, 12-14 ноември 2013 г., в Кейптаун.

За MTN Group
Основана през 1994 г., MTN Group е сред водещите оператори на пазара, който свързва своите абонати в 22 държави в Африка, Азия и Близкия изток. MTN Group е в списъка на борсата за ценни книжа JSE в Южна Африка под акционерското име „MTN“. Към 30 юни 2013 г. MTN отбелязва 201.5 милиона абонати сред своите операции в Афганистан, Бенин, Ботсвана, Камерун, Кот д’Ивоар, Кипър, Гана, Гвинея Бисау, Република Гвинея, Иран, Либерия, Нигерия, Република Конго, Руанда, Южна Африка, Судан, Южен Судан, Свазиленд, Сирия, Уганда, Йемен и Замбия.
Повече информация: www.mtnbusiness.com, www.mtn.com, www.mtnmmo.com . За футболните фенове на MTN: www.mtnfootball.com


За Intracom Telecom
Intracom Telecom е международен доставчик на телекомуникационни услуги, работещ на пазара в продължение на над 35 години. Компанията създава иновации в сферата на безжичния достъп и предаването, предлага висококачествен софтуер за приложение в сферата на телекомуникациите и съчетава своите предложения с пълна гама от професионални услуги. Intracom Telecom инвестира значително в разработването на авангардни продукти и решения, използвайки вътрешния си R & D център.
Над 100 клиента в повече от 70 страни избират Intracom Telecom и неговите високотехнологични продукти и решения. Клиенти на компанията са фиксирани и мобилни телекомуникационни оператори, обществени органи и големи предприятия. Основните акционери на Intracom Telecom са Intracom Holdings и SITRONICS. За повече информация, моля, посетете: www.intracom-telecom.com

За Контакти:

Информация за медиите
Intracom Telecom
Alexandros Tarnaris, Marketing & Communications Director, Intracom Telecom
tel. +30-210-667-7027, e-mail: atarnar@intracom.com

За повече информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc. на телефон 02/818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9986