Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
15 Ноември 13, 12:36 / Автор: Десислава Виткова
ПЛАМЕН ДИЛКОВ Е НОВИЯТ ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА АСОЦИАЦИЯТА НА ИТАЛИАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ В БЪЛГАРИЯ
Инж. Пламен Дилков, изпълнителен директор на „ПВБ Пауър България“ АД, бе избран за заместник-председател на Конфиндустрия България на годишното Общо събрание на асоциацията на италианските предприемачи и инвеститори в България.
Инж. Пламен Дилков, изпълнителен директор на „ПВБ Пауър България“ АД, бе избран за заместник-председател на Конфиндустрия България на годишното Общо събрание на асоциацията на италианските предприемачи и инвеститори в България. Инж. Дилков ще отговаря за връзките на Конфиндустрия с българските институции, както и за енергийния сектор.

Според анализ на Конфиндустрия България, италианските инвестиции в страната ни възлизат на два милиарда евро, което нарежда Италия сред първите седем най-големи инвеститора в България.

Наскоро инж. Дилков беше избран и за член на борда на най-влиятелната енергийна асоциация в Европа – European Federation of Local Energy Companies (CEDEC).

Членовете на Конфиндустрия България подновиха мандата на досегашния Председател на Асоциацията – г-н Пиетро Луиджи Гиа, както и на другите двама заместник-председателя – г-жа Мария Луиза Мерони и г-н Луиджи Салвадори.

Конфиндустрия България е основана през 2000 г. и е част от Конфиндустрия, най-значимата асоциация на бизнеса в Италия. В българската секция на сдружението членуват 270 фирми, инвестиращи в различни сектори на българската икономика.

Пламен Дилков е кадър на университета Тренто-Мезиано в Италия. Започва кариерата си като асистент в Инженерния факултет на същия университет, в последствие участва в проектирането и изпълнението на италианската станция в Антарктида. Ръководи и консултира проекти от национално значение, основно в областта на строителството на пътища, магистрали, жп-линии, както в Италия, така и в Централна и Източна Европа. За заслуги и разработки в областта на опазване на околната среда през 2011 г. получава титлата академик от Международна академия на науките за екология и опазване на околната среда и водите към Санкт – Петербургския Университет.

За Контакти: Десислава Виткова

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1084