Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

18 Ноември 13, 14:48 / Автор: Crossroads Bulgaria
Ubiquiti продава милионното си UniFi устройство за безжичен интернет
То е направено с покритие от чисто злато и ще попадне на случаен принцип при един клиент, който може да е навсякъде по света
Компанията за мрежово и комуникационно оборудване Ubiquiti обяви, че е произвела милионното корпоративно Wi-Fi устройство от своята фамилия UniFi. За да отбележи този успех екипът й е направил милионния UniFi продукт с покритие от 24 каратово злато, а още по-любопитно е, че той е пуснат в търговската мрежа и може да бъде закупен от всеки клиент по света на случаен принцип. Не е ясно нито кога ще стане това, нито в коя точка на света ще се окаже късметлията. У нас продуктите на Ubiquiti се предлагат от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Продажбата на 1 милион устройства тип Wi-Fi точка за достъп сама по себе си е впечатляваща поради силната конкуренция в този сегмент и факта, че Ubiquiti пуска първия такъв модел в началото на 2011 година. Скоро след това фамилията UniFi се налага като лесна за употреба корпоративна WLAN (Wireless Local Area Network) платформа с иновативен cloud – базиран („облачен“) софтуерен контролер. Още през първата година са продадени над 100 000 бройки в почти всички страни по света. През второто тримесечие на 2012 г. компанията пуска UniFi Pro – високопроизводителен, двудиапазонен модел, който поддържа безжичния стандарт 802.11n. В началото на 2013 г. пък тя представи и първия корпоративен 802.11ac модел в света.

Устройствата от фамилията UniFi се използват в корпоративни офиси, административни учреждения, университетски сгради и кампуси, фестивали и концерти, както и за други прояви на открито. Преди месец компанията направи своеобразна революция в Wi-Fi достъпа на открито с новите си безжични модели, оптимизирани за работа при неблагоприятни условия и в наситена със сигнали среда.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com ) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти:press@crossroadsbulgaria.com

Източник:crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.7782