Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Медии

19 Ноември 13, 17:57 / Автор: TOP ARTISTS AGENCY
Джийсън Брад Луис – музата на X-Factor влезе в Big Brother All Stars
“Завършен артист! Най-изобретателният и най-добрият”, са думите на великия ни цигулар и ментор в X-Factor 2011 Васко Василев, след поредното екстравагантно, ексцентрично и бунтарско изпълнение на харизматичния Джийсън Брад Луис. Именно той е този, който превръщаше всяко свое излизане на сцената в грандиозен спактакъл и не случайно стана единственият финалист от музикалното шоу, който подписа международен звукозаписен договор и издаде своя сингъл Goodbye Mr. Noone в десеткихиляди копия.

Джийсън Брад Луис или „Музата на X-Factor”, както го нарече водещият Ники Кънчев, бе сред първите български звезди, които влязоха в къщата на Големият брат в новия сезон на Big Brother All Stars. И този път той не изневери на своята запазена марка и бе изрисувал лицето си - „Това са птици - носители на промяната”, уточни самият Джийсън, а на въпроса „Кой не искаш да влиза в Къщата”, той недвусмислено заяви „Орешарски!”.

Дали един от TOP ARTIST-ите в България Джийсън Брад Луис ще завладее сърцата на публиката и в този реалити формат, дали ще провокира или напротив ще бъде спокоен, добронамерен и много забавен, такъв, какъвто е в реалния живот, предстои да разберем.

За Контакти:Биляна Кънчева
TOP ARTISTS AGENCY
office@topartists.bg
0885 79 52 53

Източник:
www.topartists.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1047