Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
22 Ноември 13, 15:11 / Автор: CKBB
ASUS и Intel продължават своето партньорство с нова кампания
Видеото „Ден за трансформация“ показва посланието на кампанията „В търсене на невероятното“
ASUS и Intel® дадоха началото на кампанията „В търсене на невероятното“ с пускането на рекламния видео клип „Ден за трансформация“. Видеото показва как ASUS Transformer Book Trio трансформира живота на един човек от монотонно всекидневие в невероятно приключение. Така кампанията демонстрира гъвкавото трансформиране на ноутбука за работа в таблет за забавление. ASUS и Intel превръщат невероятното в практично и променят живота на хората чрез трансформация на мобилните компютри.

ASUS демонстрира обещанието на марката, съдържащо се в слогана „В търсене на невероятното“, чрез перфектния баланс между технологиите и човешката същност. ASUS и Intel трансформират взаимодействието на потребителите с устройствата. Кампанията представя модели от серията ASUS Transformer Book и начина, по който те променят потребителските очаквания и безпроблемно стават част от нашето ежедневие.

Маркетинг директорът на ASUS Джеф Янг представи партньорството между ASUS и Intel: „След две успешни години, нашата кампания „В търсене на невероятното“ ще предложи на потребителите още по-невероятни преживявания. Способностите ни да надскачаме стандартите на индустрията са възможни благодарение на водещите технологии на ASUS и Intel и подхода, изцяло ориентиран към клиентите. За нас е удоволствие да представим още една водеща кампания през 2013 г.“

Моделите ASUS Transformer Book Trio, Transformer Book T100 и Transformer Book T300 са последните иновации в широката гама от компютърни устройства на ASUS, които са създадени да трансформират очакванията на потребителите. Продуктите са конструирани като две самостоятелни и независими устройства, които в съчетание предлагат продуктивността на ноутбук и мобилността на таблет. Това позволява на мобилното поколение потребители бързо и безпроблемно да ползват някое от тях, или да ги комбинират. ASUS Transformer Book Trio осигурява и допълнителни възможности. Моделът разполага с отделна докинг станция с клавиатура и собствен процесор. По този начин тя може да служи като настолен компютър, а дисплеят да се отдели и да работи като самостоятелен таблет с операционна система Android.

История на кампанията „В търсене на невероятното“
ASUS и Intel си партнират от 2011 г. при създаването на глобални рекламни кампании, които промотират продуктовите линии на ASUS под слогана „В търсене на невероятното“. Първата вълна от кампанията представи мобилните компютри ASUS Zenbook и N серията, чиито посланици бяха певците Джей Чоу и Джейсън Мраз. Втората част представи модела ASUS TAICHI и показа създаването на невероятния документален филм, посветен на световноизвестни акробати, ходещи по въже. Тази година ASUS и Intel отпразнуват третата вълна на кампанията „В търсене на невероятното“ с глобалната телевизионна реклама и онлайн видео „Ден за трансформация“, което показва невероятния и привлекателен мобилен начин на живот.

Сайт на кампанията „В търсене на невероятното“ и видеото „Ден за трансформация“: http://www.asus.com/in-search-of-incredible

ASUS Transformer Book Trio — лаптоп, таблет и настолен компютър с изчистен дизайн
ASUS Transformer Book Trio е нов вид ултрапортативно устройство, което може да се използва от един човек като лаптоп или от двама души едновременно като отделен таблет и настолен компютър, свързан към външен монитор. ASUS Transformer Book Trio е снабден с четвърто поколение Intel Core™ процесор и работи под Windows 8 в режим на лаптоп и под Android, когато 11,6-инчовият дисплей се отдели от PC станцията и се използва като таблет с отделен Intel AtomTM процесор. Станцията може да работи и като самостоятелен настолен компютър под Windows 8.

ASUS Transformer Book T100 и T300 – ноутбук и таблет в едно
ASUS Transformer Book T100 е 10,1-инчов ултрапортативен лаптоп с новия четириядрен процесор Intel® Atom™ Bay Trail и HD дисплей, който може да се отдели и използва като самостоятелен Windows 8.1 таблет. Transformer Book T100 е с тънък профил и е един от най-леките лаптопи в момента на пазара с тегло 1,07 кг, а таблетът на T100 е един от най-леките 10-инчови таблети с тегло от 550 гр.

T100 използва новия четириядрен процесор Intel Atom Bay Trail-T Z3740 и по този начин позволява безпроблемна работа с няколко приложения едновременно и висока енергийна ефективност с живот на батерията до 11 часа. Докинг станцията на устройството разполага с клавиатура с прецизно изработени клавиши за удобна работа с ноутбука, дори и при по-дълги периоди от време. Моделът е снабден и с тъчпад, който разпознава жестовете за работа с Windows 8.1, и USB 3.0.

Таблетът на Transformer Book T100 е с тънък профил от 10,5 мм, но е снабден с голям 10,1-инчов HD дисплей с резолюция 1366 х 768p и капацитивен мултитъч. Дисплеят използва IPS технология, която осигурява широк ъгъл на видимост от 178 градуса за висока отчетливост на картината. Моделът се предлага с Microsoft Office Home & Student 2013, с пълните версии на програмите Word, Excel, PowerPoint и OneNote, което осигурява висока производителност както за училище, така и за работа.

Новият ASUS Transformer Book T300 е по-голяма версия на T100 - 13,3-инчов лаптоп с отделен Full HD дисплей, който може да се използва като самостоятелен таблет, работещ с операционната система Windows 8. Transformer Book е снабден с четвърто поколение процесор Intel® Core™ за висока производителност и енергийна ефективност, и предлага 8 часа живот на батерията. Моделът е с елегантен дизайн с метален отблясък и приятен завършек, който е едновременно стилен и издръжлив на употреба.

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.468