Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
23 Ноември 13, 14:19 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Huawei подписа споразумение за сътрудничество с Liga de Futbol Profesional
Договорът с водещата професионална футболна организация ще разпространи посланието на Huawei Make it Possible до потребителите в цeлия свят
Водещият доставчик на информационни и комуникационни технологии Huawei обяви партньорството си с Liga de Futbol Profesional (LFP) на официална церемония в Пекин. Сътрудничеството ще предостави още една възможност за Huawei да сподели своето послание Make it Possible с повече потребители след партньорствата, които осъществи с някои от най-добрите футболни отбори в света като германския „Борусия Дортмунд“, италианския „Милан“ и „Уелингтън Феникс“ от Нова Зеландия.

Като част от споразумението през сезон 2013-2014 Huawei ще стане световен технологичен партньор на LFP и ще стартира серия от интегрирани маркетингови дейности в световен мащаб за популяризиране на професионалната футболна лига. Партньорството позволява на Huawei да преинсталира официалното приложение на LFP в своите смартфони в Испания, като това ще даде възможност на хората в страната да проследят на живо информация от Лигата. Мобилното приложение вече е достъпно за определени модели телефони Huawei, предлагащи се в момента на испанския пазар. В допълнение към това, Huawei ще получи достъп до търговската марка на LFP, логo, талисмани, изображения на играчи и други ексклузивни материали, които да използва с промоционални цели. Huawei ще организира и летни лагери, в които феновете ще могат да усетят испанската футболна култура.

На церемонията по подписването присъстваха ръководителите на Huawei Consumer Business Group – вицепрезидентът Джеф Лиу и маркетинг вицепрезидентът Шао Янг. От страна на LFP бяха президентът на футболната лига Хавиер Тебас, Фернандо Санс, бивш играч на „Реал Мадрид“ и мексиканската футболна легенда и посланик на LFP Уго Санчес Маркес.

„Партньорството между Huawei и LFP популяризира нашето послание Make it Possible. Това е обещанието ни да помогнем на хората да достигнат мечтите си, като им предоставяме достъпни и качествени продукти“, каза Джеф Лиу. „Сътрудничеството обединява две от най-известните марки в своята област, създавайки печеливши възможности за двете.“

„Като една от най-добрите световни професионални футболни организации, ние сме изключително доволни да започнем сътрудничество с Huawei. Вярваме, че това партньорство ще увеличи страстта и интереса на футболните фенове както към играта, така и към новите технологии“, каза Хавиер Тебас.

Уго Санчес Маркес, който пет поредни пъти е водил отбора си до победа в Лигата, добави: „Това е началото на едно прекрасно партньорство и аз съм сигурен, че смартфоните на Huawei ще осигурят на нашите футболни фенове едно изцяло ново преживяване и ще създадат масово вълнение по света, също както прави футболът!“.

През 2013 Huawei обяви серия от спонсорства на реномирани футболни клубове като „Милан“, „Борусия Дортмунд“ и „Уелингтън Феникс“, които бяха възприети положително от потребителите.
Huawei е трети в света производител на смартфони за третото тримесечие на 2013 според проучване на IDC, Strategy Analytics and Canalys. През 2014 Huawei ще пусне серия от иновативни LTE устройства и ще продължи да изгражда своята марка сред потребителите, обединявайки страстта към футбола и посланието Make it Possible за създаване на неограничени възможности за хората навсякъде по света.

За устройствата Huawei
Продуктите и услугите на Huawei могат да бъдат намерени в над 140 страни, или при една трета от населението на света. Huawei има повече от 20 R&D (Дизайнерски и Развойни) центрове по света: в САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Потребителските продукти са едно от трите основни бизнес направления на Huawei, включващи мобилни телефони, таблети, устройства за мобилен и фиксиран интернет, облачни услуги и чипсети.
С над 25-годишния си богат бизнес опит в информационните и комуникационните технологии (ИКТ), широката си глобална мрежа, огромните си бизнес операции и партньори, Huawei е посветена на това да представя най-новите технологии на потребителите, като предлага един свят на възможности и изключителни преживявания за хората навсякъде по света.

За повече информация посетете: www.huaweidevice.com
За редовни актуализации на вашето Huawei устройство ни последвайте:

Facebook: www.facebook.com/huaweidevice
Twitter: www.twitter.com/HuaweiDevice
YouTube: www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCo
Flickr: www.flickr.com/photos/huaweidevice

За LFP
Liga de Futbol Profesional е професионална футболна лига от най-високо ниво в Испания и една измежду най-добрите професионални футболни лиги в Европа и света. Позната още и като звездна лига, тя събира много носители на призовете „Футболист на годината“ и „Златна топка“. В LFP влизат 20-те отбора от първа дивизия, сред които са „Реал Мадрид“ и „Барселона“.
За Контакти:За повече информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc., тел. 02/818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.6507