Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

25 Ноември 13, 16:20 / Автор: Start It Smart
Тодор Йотов от FinAnalytica ще бъде гост-лектор на ноемврийското SIStory” (Successful Inspirational Story) организирано от клуба по предприемачество Start It Smart
Лекцията ще се проведе на 26-ти ноември във Vivacom Art Hall
На 26-ти ноември от 19:00 ч. във Vivacom Art Hall, ул. Ген. Йосиф Гурко 4, ще се проведе лекция на Тодор Йотов, който ще говори на тема „Как да бъдеш Голямата Малка компания на пазар, където не ти е мястото“. Организатор е клубът по предприемачество Start It Smart, а събитието е част от поредицата лекции на успешни предприемачи, организирани от клуба под името „SIStory” (Successful Inspirational Story). Генерален партньор е българската хостинг компания СуперХостинг.БГ, а спонсори – Telerik и Obecto.

Гост-лекторът Тодор Йотов е съосновател на FinAnalytica. Компанията е лидер на пазара на технологични решения за управление на риска и оптимизация на портфейли от финансови активи, отличена с първи места в класации на Dow Jones, Waters Technology, Chartis Research и други. Предприемач и финансист, Тодор управлява растежа и придобиването на Bravo Risk Management Group през 2003 г., набирането на капитал от инвеститори-ангели и два рунда VC инвестиции във FinAnalytica, а от 2009 г. е финансов директор на групата. Десет години след основаването си, FinAnalytica продължава да бъде “Brave, Bold & Bulgarian” – през 1-2-7-10 часа разлика и пред клиенти, управляващи повече от 4.5 трилиона долара.

“Ще чуем една история за вдъхновението и за създаването на стойност, за предизвикателството да предефинираш „успех” отново и отново. Или как една малка българска компания се позиционира на враждебен и консервативен пазар и успява да стане лидер.”, казва Ралица Гребенарова - лидер и организатор на SIStory.
Всички желаещи да присъстват могат да направят регистрация за лекцията в онлайн формата на адрес: http://www.startitsmart.com/sistory-todor-yotov/, а регистрацията на място започва от 18:30 часа.

За Контакти:press@crossroadsbulgaria.com

Източник: http://www.startitsmart.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.4852