Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

26 Ноември 13, 08:22 / Автор: Crossroads Bulgaria
Romoss представи универсалната външна батерия sofun 4
Тя може да зарежда смартфони, таблети, MP3/MP4 плейъри, игрови конзоли и дори лаптопи
Модерните технологии навлязоха толкова много в ежедневието ни, че отдавна на повечето от нас се налага да ползват в движение повече от едно дигитално устройство. Често, когато пътуваме в командировка или просто на екскурзия в страната или в чужбина, се случва да забравим някое от многото си зарядни устройства, да нямаме време или достъп до електрически контакт за по-дълго време. Така изненадващо можем да се окажем с изтощена батерия на някое от важните ни преносими устройства, което при съвременната динамика, може да се отрази негативно на бизнеса ни.

Решение на този проблем предлага универсалната външна батерия на технологичната компания Romoss със забавното име sofun 4. Тя разполага с eUSB порт - нова патентована технология, която автоматично определя напрежението за зарежда не на всяко портативно дигитално устройство, включено в него чрез USB кабел, с изходящо напрежение от 5V или 14-20V и ако се налага го зарежда. Това означава, че универсалната външна батерия може да използва за зареждане на смартфони, таблети, нетбук устройства, MP3/MP4 плейъри, някои модели игрови конзоли и други апарати. Нещо повече, sofun 4 може да зарежда дори и лаптопи, като за тях е необходим допълнителен MUI кабел, който може да се избере според марката и модела ноутбук от сайта на производителя: www.romoss.com/muisearch.php. У нас продуктите на Romoss се предлагат от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

В основата на универсалната външна батерия е зарядна клетка дело на Samsung с изключително висок капацитет от 10400mAh, който се постига след 6 часа зареждане. По този начин sofun 4 има енергия за зареждането на батерия на смартфон в движение за поне 4-5 пъти, а на батерия на лаптоп за поне още един път. Освен супер функционална, Romoss sofun 4 е със стилен минималистичен дизайн, заоблени форми и нежно бял цвят. Батерията е и много компактна – размерите й са сравними със на смартфон – 138 х 62 х 22 мм, тежи едва 256 гр. и има допълнителна практична функция – мощен диоден (LED) фенер.

Успоредно с Romoss sofun 4, Ланком България пуска на нашия пазар и пълната гама бързозареждащи външни батерии за мобилни телефони и таблети Sailing на Romoss. Продуктите от серията са пет на брой от Sailing 1 до Sailing 5 и се отличават по мощността и размерите си. Например Sailing 1 е изключително компактна външна батерия с размерите на малък MP3 плейър, чрез която можете да зареждате смартфон до 1,5 пъти, докато Sailing 5 е с размерите на мобилен телефон и има достатъчно енергия да зарежда един смартфон до 6 пъти.

Всички устройства на Romoss са произведени от изцяло рециклируеми материали и имат „зелен“ Energy Star сертификат, заради голямата си енергийна ефективност до 90%. Тя е постигната чрез използване на най-новите екологични и високотехнологични литиеви полимери, които в съчетание с различни системи за защита на всички енергийни вериги в батериите, елиминират възможността за претоварване, пренапрежение, прегряване и свръх-зареждане. Все фактори, които водят до загуба на енергия при старите типове батерии.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти: press@crossroadsbulgaria.com

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4466