Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
25 Ноември 13, 18:30 / Автор: PR Point / Cohn&Wolfe
GEFCO България с нов изпълнителен директор
Г-н Жером Шевроле се присъединява към екипа на GEFCO България като изпълнителен директор за страната. Той поема управлението на GEFCO в България след като до тази година е ръководил звеното на логистичната компания в Украйна. Назначаването на г-н Шевроле е знак за нарастващата роля на българския филиал в мрежата на Групата GEFCO в преструктурирането на компанията след ключовите промени в собствеността от 2012 година.
София, 25 ноември 2013 г. – Жером Шевроле поема управлението на GEFCO в България след като ръководи подразделението на компанията в Украйна от създаването му през 2008 година. Назначаването на г-н Шевроле е знак за нарастващата роля на българския филиал в мрежата на Групата GEFCO в процеса на преструктуриране на компанията след ключовите промени в собствеността от 2012 година.

Жером Шевроле (Jerome Chevrolet) има над 10-годишен опит в логистичния сектор. Присъединява се към GEFCO през 2007 г. след като от 2002 г. е проектен ръководител на глобалната дистрибуция на превозни средства в Renault SAS, а преди това ръководи ИТ отдела на същата компания в Москва.

Г-н Шевроле завършва през 1996 г. един от най-престижните френски висши инженерни институти “Ecole des mines de Saint-Etienne” и владее освен родния си френски, също така и английски и руски езици.

Въпреки, че създаването на GEFCO Украйна съвпада с началото на световната икономическа криза, под управлението на г-н Шевроле компанията успява да заеме съществен дял от украинския пазар на логистични услуги. Освен офиса в Киев са създадени и три бази в райони със стратегическо логистично значение.

Новата позиция на г-н Шевроле в България съвпада с нарастващото значение на българското звено на GEFCO в обслужване на товарните потоци между Европа и Азия, което e следствие на факта, че от 2012 г. руските железници са основен акционер в GEFCO.

„Присъствието на GEFCO на българския пазар за транспортни и логистични услуги ще се разраства както по отношение на традиционно силната за фирмата логистика на авточасти, готови компоненти и завършени автомобили, така и по отношение на промишления сектор и бързооборотните стоки”, сподели г-н Шевроле.

Александър Рачински, който ръководеше GEFCO България от създаването на филиала у нас в края на 2010 г., поема управлението на GEFCO Чехия.

За Контакти:

PR Point / Cohn & Wolfe
+359 (0)2 943 87 04
info@prpoint.bg

Източник: http://bg.gefco.net/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.628