Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
26 Ноември 13, 14:53 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
„Сигнал“ отбелязва 35 години на сцена с мегаконцерта „Нашата любов“
Групата ще изнесе концерт от 135 минути 100-процентов български рок на 27 ноември, сряда, от 20 ч. в зала „Арена Армеец София“
Легендарната рок група „Сигнал“ ще отбележи своята 35-годишнина с грандиозен концерт на 27 ноември от 20 ч. в зала „Арена Армеец София“. На концерта за първи път ще прозвучи най-новата песен „Нашата любов“, специално посветена на взаимната любов на групата и техните фенове, която е и мото на самия концерт.

„Събираме се отново в оригиналния състав на „Сигнал“, след 22 години раздяла, за мегаконцерта в зала „Арена Армеец София“ на 27 ноември. Хилядите концерти само подсилват любовта ни към публиката и затова създадохме „Нашата любов“ – от благодарност към феновете и в желанието си да поддържаме тази силна взаимна връзка“, сподели фронтменът на бандата Йордан Караджов.

Концертът е под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова и е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019.

По време на грандиозното шоу в продължение на 135 минути музикантите ще изпълнят едни от най-големите си хитове, създадени за 35 години. Специално за концерта ще бъде изградена модерна сцена, оборудвана с последно поколение озвучителна, осветителна и мултимедийна техника. В контекста на посланието „Нашата любов“ част от средствата от концерта ще бъдат отделени за закупуването на специализиран транспорт за хора с увреждания.

Голямата изненада на мегашоуто „Нашата любов“ е подаръкът от генералния спонсор „Булминерал“ за един от феновете. Уникален поръчков мотор Custom Bike Ducati Bulgari, тунингован по специална поръчка и единствен в света с цветовете на българския национален флаг, ще бъде спечелен чрез томбола, разиграна по време на концерта. Друг от феновете на „Сигнал“ ще си тръгне от концерта с чисто нова електрическа китара – легендарния американски модел „Фендер Стратокастер“.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на Ticketstream, НДК и касите на зала „Арена Армеец София”. Всеки билет участва в томболата за специалните награди – китара Fender Stratocaster и 1000-кубиков рок мотор Ducati Bulgari.


За групата „Сигнал“:

Йордан Караджов, Румен Спасов и Христо Ламбрев се отделят от група „Златни струни“ (Иван Мишев – китарист, Борислав Мишев – барабани, Васил Найденов – пианист) и на 1 юни 1978 г. основават група „Сигнал“. В този период „Сигнал“ работи като студийна формация в националното радио. Шлагерът от 70-те „Може би“ ги изпраща веднага на върха на слушателския интерес. Пролетта на 1979 г. отбелязва триумфално начало на концертната дейност на „Сигнал“ с нов барабанист – Владимир Захариев. Това е първата „златна“ формация за „Сигнал“: четиримата съпреживяват заедно звездни мигове и трудни моменти в артистичната кариера на групата.

Вторият „златен“ състав на „Сигнал“ е сформиран в началото на 90-те. Йордан Караджов създава мелодиите, кантото на бъдещите песни и идеята за тях. Христо Ламбрев ги облича в хармония, аранжират ги заедно с Данчо и така създават едни от най-големите си хитове.

За своята 35-годишна история музикантите са издали 18 албума и са изнесли хиляди концерти в страната и чужбина. Групата има и два невероятни рекорда не само за България – над 6000 концерта и повече от 500 000 продадени плочи.

През 2011 г. една от най-популярните и обичани български банди се сдоби със своя звезда в Алеята на славата. Уникалното е, че на българската звездна алея за пръв път се полага звезда, която носи името не на една известна личност, а на цяла група – легендарната музикална група „Сигнал“.

14 песни на „Сигнал“ са в класацията на БГ Радио „500-те най-велики песни на България за всички времена“.

Музикантите от „Сигнал“ са първите посланици на Универсалния символ на правата на човека в България и застават зад каузата редом с Анджелина Джоли, Робърт де Ниро и др. известни личности.

За Контакти:
За повече информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc., тел. 02/818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.9115