Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
27 Ноември 13, 12:09 / Автор: CKBB
ASUS обяви външна аудиокарта Xonar U7 Echelon Edition със съраунд звук
Компактната 7,1-канална USB аудиокарта е със самостоятелен усилвател за слушалки, геймърски дизайн и ексклузивната технология Sonic Radar
ASUS обяви външна аудио карта Xonar U7 Echelon Edition със 7,1 канала. Картата се свързва посредством USB и запазва високото качество на звука, познато от предшественика й и носител на награди Xonar U7, като добавя военен камуфлаж на корпуса, използван при гамата Echelon.

Освен стилния външен вид инженерите на ASUS са се постарали да предложат внушителна гама от ексклузивни технологии в помощ на геймърите. Технологията Sonic Radar засича позицията, от която идва звукът по време на игра и го визуализира на екрана, а Sonic Studio Pro позволява извършването на фини настройки на всеки аудио детайл.

Технологията Sonic Radar дава предимство по време на игра
Съвременните игри предлагат доста повече елементи от графиката. Геймърите искат да се потопят напълно в света на играта, за да могат да чуят, видят и победят своя съперник. Поради тази причина Xonar U7 Echelon Edition се предлага с ексклузивната технология на ASUS Sonic Radar, която дава значително предимство на геймърите. Без значение от играта, Sonic Radar показва звуков радар, чрез който виждате къде намира източникът на шум.

Като допълнение радарът може да се персонализира за улавяне на определени звуци като стъпки или изстрели. Това помага на играчите да локализират своите противници, дори и когато нямат пряка видимост към тях в самата игра, което осигурява значително предимство пред конкуренцията. Позицията на Sonic Radar на екрана също може да се променя, което увеличава удобството и го прави подходящ за различни игри и сценарии.

Пълен аудио контрол и иновации със Sonic Studio Pro
ASUS Xonar U7 Echelon Edition се предлага с последната версия на софтуера Sonic Studio Pro. Той осигурява на потребителите пълен контрол върху всеки аспект на звука – от еквалайзера (EQ) до баланса на 7,1 каналите. Интуитивният интерфейс може да се използва за създаването и превключването между различни профили, които да отговарят на различните игри. Интерфейсът позволява извършването на фини настройки на Dolby® Home Theater 4 за конвертирането на стерео в 5,1 или 7,1-канален съраунд звук.

Sonic Studio Pro разполага с технологията Perfect Voice за намаляване на шума на звука. За разлика от други шумоподтискащи технологии, които разчитат на фазова инверсия, Perfect Voice използва алгоритми, за да отделя околните звуци от говора. Резултатът е кристално чиста комуникация по време на игри дори и в най-шумни условия, като игра в LAN. Аудиокартата разполага и с физически бутони за регулиране силата на звука на слушалките и на силата на микрофона. По този начин геймърите могат лесно да правят настройки, дори и по време на игра, без да трябва да влизат в допълнителни менюта.

Качество на звука без конкуренция
ASUS Xonar U7 Echelon Edition възпроизвежда звук с високо качество 24-bit/192KHz, съотношение сигнал-шум (Signal-to-noise ratio – SNR) 114dB и предлага 7,1-канален съраунд звук. Картата се свързва чрез USB и не се нуждае от допълнително захранване, което увеличава нейната преносимост. Моделът разполага и с вграден усилвател за слушалки, което позволява на геймърите да се потопят изцяло в действието. Аудиокартата е с компактни размери и може спокойно да се постави в чанта за лаптоп.


Характеристики 1
7.1 канала
Отношение сигнал към шум (SNR) 114dB
Амплитудно-честотна характеристика (FR): 10Hz-46kHz
Честоти на дискретизация: 24-bit/192KHz
Усилвател за слушалки оптимизиран за 32-150ohm слушалки
Изходи: 2 x RCA + 3 x 3,5 мм жак за колони
1 x 3,5 мм жак за слушалки, 1 x 3,5 мм жак за микрофон
1 x коаксиален S/PDIF

1 Характеристиките и наличността на продуктите са обект на промяна без предизвестие и могат да се различават в отделните страни. Действителните резултати могат да варират в зависимост от използваните приложения, начина на употреба, заобикалящата среда и други фактори..

Пълните характеристики за налични на www.asus.com

###

Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.3523