Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

28 Ноември 13, 12:02 / Автор: Crossroads Bulgaria
eDesign обра първите награди в три от петте маркетингови категории на тазгодишния БГ Сайт
Компанията си тръгна с призовете в категориите „Цялостна онлайн кампания“, „Landing страница“ и Facebook Application
Българската дигитална агенция eDesign спечели първа награда в три от петте маркетингови категории на тазгодишния национален уеб конкурс БГ Сайт. Компанията е победител в категориите: „Цялостна онлайн кампания“ с проекта си за Black Ram Whisky, който включва изграждане на модерен уебсайт, Facebook приложение, банери и използване на други маркетингови инструменти; „Landing страница“ с проекта https://www.kreditna-karta.bg/ за The One, както и „Facebook Application“ (Фейсбук приложение) със своята разработка за Black Ram Whisky, която е достъпна на адрес:
http://uploads.edesign.bg/webawards2013/black_ram_fb/

„Успехът има важно значение за нас, тъй като сме победители в три от петте категории за маркетинг, като в другите две – за стандартен и динамичен банер – реално нямаме участие. Освен това в маркетинг категориите, в които печелим, конкуренцията беше много силна. Трите приза затвърждават лидерската позиция на eDesign в сферата на дигиталния маркетинг и показват, че креативността и използването на иновативни подходи може да бъде печеливша стратегия. Напоследък дигиталният маркетинг все по-често се свежда до развитие на стандартни Facebook страници и реклама с плащане на клик, все повече представители на бранша обещават мигновени резултати с минимален бюджет и все по-малко се търсят иновативни подходи. В този смисъл трите наши проекта, спечелили първи места, повдигат стандартите в бранша и са предизвикателство към останалите участници в него“ - обяснява Георги Костов, управляващ партньор на eDesign.

Уебсайтът на Black Ram Whisky се отличава с модерна визия и впечатляващи визуални ефекти, постигнати чрез използването на комбинация от иновативни технологии като HTML5, CSS3, Ajax и др. Проектът за The One от своя страна представлява иновативна Landing страница с интересни скрол ефекти и раздвижена визия, която обединява лесното управление с дизайнерската креативност. Facebook приложението за Black Ram Whisky потапя потребителя в типичната за рекламните клипове на напитката атмосфера, превръщайки го в откривател. То е допринесло за увеличаване на феновете във Facebook страницата на клиента със 100% и достигане до цифрата 26 000.

Повече за eDesign

eDesign (http://edesign.bg) e дигитална агенция от нов тип, предлагаща пълен набор от услуги, свързани с уеб и графичен дизайн, мултимедия, интернет и мобилен маркетинг, с фокус върху онлайн търговията, цялостната визуална идентичност и успешното уеб присъствие на своите клиенти. Тя е основана през 2004 г. и днес е най-награждаваната уеб агенция в България, а проектите й са еталон за качествени и нестандартни интернет решения. Избирана е три пъти за българска „Уеб агенция на годината“ - през 2008 г., 2010 г. и 2012 г., има над 60 награди и повече от 80 номинации в български и международни конкурси, включително и една от най-престижните награди в сектора - FWA (Favorite Website Award). В основата на успеха на eDesign е комбинацията от индивидуален подход, креативни решения, вниманието към детайлите, както и силния фокус върху бизнес ефекта за клиентите на компанията.

Източник: http://www.crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1056