Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
27 Ноември 13, 12:08 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Intracom Telecom получи сертификат Cisco Cloud & Managed Services с ниво Advanced
Intracom Telecom, международен доставчик на телекомуникационни системи, обяви, че вече е сертифициран по програмата Cisco Cloud & Managed Services с ниво Advanced.
Intracom Telecom, международен доставчик на телекомуникационни системи, обяви, че вече е сертифициран по програмата Cisco Cloud & Managed Services с ниво Advanced.

Компанията е квалифицирана да развива, доставя, управлява и поддържа иновативни предложения и managed service решения за международния пазар. Сертификатът демонстрира високото ниво на познания, благонадеждност и експертиза на cloud системата на Intracom Telecom и удостоверява превъзходството на компанията при доставките и поддържането на услуги.

Intracom Telecom е голям гръцки системен интегратор и Златен партньор на Cisco, получил сертификат за Cisco Cloud & Managed Services Advanced. Компанията е сред малкото с такъв сертификат в Югоизточна Европа.

В коментар по темата, Герасимос Михалитсис, директор „Маркетинг“ на Intracom Telecom, сподели: „Intracom Telecom инвестира значителни средства в cloud изчисленията с цел да доставя надеждни и мащабни cloud услуги и така да отговаря на различните нужди на своите клиенти. Този сертификат беше присъден след строг процес на сертифициране и одит от трета страна и неговото придобиване потвърди факта, че Intracom Telecom притежава най-добрата в класа си архитектура“.


За Intracom Telecom
Intracom Telecom е международен доставчик на телекомуникационни услуги, работещ на пазара в продължение на над 35 години. Компанията създава иновации в сферата на безжичния достъп и предаването, предлага висококачествен софтуер за приложение в сферата на телекомуникациите и съчетава своите предложения с пълна гама от професионални услуги. Intracom Telecom инвестира значително в разработването на авангардни продукти и решения, използвайки вътрешния си R & D център.
Над 100 клиента в повече от 70 страни избират Intracom Telecom и неговите високотехнологични продукти и решения. Клиенти на компанията са фиксирани и мобилни телекомуникационни оператори, обществени органи и големи предприятия. Основните акционери на Intracom Telecom са Intracom Holdings и SITRONICS. За повече информация, моля, посетете: www.intracom-telecom.com

За Контакти:
Информация за медиите
Intracom Telecom
Alexandros Tarnaris, Marketing & Communications Director, Intracom Telecom
tel. +30-210-667-7027, e-mail: atarnar@intracom.com

За повече информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc. на телефон 02/818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1039