Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

28 Ноември 13, 18:20 / Автор: Интер Експо Център - София
Коледният базар в Интер Експо Център – успешно изпращане на 2013 година!
Повече от 40 държави ще ни разкрият тайните на културата си, красотата и коледното настроение
“Светът идва при теб!” е мотото, под което за 19-и път на 1 декември, неделя, отваря врати традиционният Благотворителен базар на Международния женски клуб в София. Мястото отново е Интер Експо Център, а началният час – 10.30.

Като домакин на това събитие, ние от Интер Експо Център – София с удоволствие партнираме на Международния женски клуб в София. За нас е чест и удоволствие да бъдем част от многообразието и топлината преди коледните и новогодишни празници! За изложбения център на София това е прекрасен завършек на успешна година.
През изминалата 2013 г. можем да се похвалим с организацията и домакинството на редица събития, изложби, конгреси и партита. За нас е истинско удоволствие да бъдем част от живота и ежедневието на нашите гости, затова ви каним да ни посетите и през следващата година.

От създаването на Интер Експо Център – София ексклузивен оператор на столичния изложбен комплекс е Агенция Булгарреклама. Щастливи сме, че във връзка с организирането на различните събития в нашия календар, можем да разчитаме на партньорство с браншовите организации в страната.

Сред многото успешни събития през 2013 г. не можем да не споменем специализираните изложби Булмедика/Булдентал, Автомобилен салон София, ON!Fest, COPI’S, Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк и Сихре.

По време на Булмедика/ Булдентал Интер Експо Център за пореден път успя да осъществи много важната връзка между производителите на медицинско оборудване и специалистите, които го ползват. Близо 12 000 посетители от България и чужбина видяха най-новото в света на хуманната и денталната медицина, запознаха се с добри практитки и иновативни процеси на лечение.

Автомобилен салон София 2013 г. потопи всички в блясък и емоции, показа бързи коли и красота, а още през първите три дни бяха продадени автомобили за над 2 млн. лева. Изложението за нови автомобили регистрира рекорден брой посетители. Уникалните експонати в залите на Интер Експо Център зарадваха всички, а някои от тези, опитали късмета си в томболата, си тръгнаха с атрактивни награди. Най-голямата от тях, разбира се, беше автомобил!

ON!Fest ни даде емоции, багри, заряд и желание за работа през есенния изложбен сезон. В продължение на три дни, по 24 часа в денонощието, Интер Експо Център беше домът на над 15 000 посетители. Фестивалът бе гледан в реално време по интернет от 40 780 българи и 323 540 чужденци. Образът на Dr. MUNDO, емблематичния герой на най-популярната видео игра в света League of Legends, нарисуван върху кулата на ТЕЦ София, обиколи света и вече е видян от близо половин милион потребители. Това е най-големият графит на Балканския полуостров, като неговата площ се равнява на повече от 1500 кв. м. ON!Fest представи десетки събития и всички течения на съвременното градско изкуство, забавления, образование, спорт и начин на живот.

COPI’S за пореден път събра на едно място специалисти, занимаващи се с печатни и рекламни технологии и комуникации. Над 4000 бяха посетителите в рамките на 3 дни, изпълнени с цвят и настроение. В2В форумът събра специалистите в производството и търговията с печатна, светеща, външна и сувенирна реклама, както и компании за визуални комуникации.

Международните специализирани изложби Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк и Сихре бяха кулминацията на работата ни през годината. Бяха отбелязани два юбилея – 20 години Месомания под мотото „20 години със собствено лице“ и 20 години Булпек – единствената изложба за хлебарство и сладкарство в България. Следвайки тенденциите на световните изложения за хотелско и ресторантско оборудване, Сихре 2013 стана трибуна на националните квалификации за най-престижния конкурс на професионалните готвачи - Bocuse d’Or Европа, организирани от Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ). Хранителните изложби, провеждани ежегодно в Интер Ескспо Център – София, бяха посетени от повече от 16 000 души - това е още едно доказателство, че екипът на Агенция Булгарреклама усеща пулса на времето, търси иновации и предлага правилните бизнес платформи.

През 2013 г. залите на Конгресния център на ИЕЦ бяха домакини на множество семинари, форуми и бизнес конференции. Напълно обновените конгресни зали, които са с различен капацитет, стават все по-апетитни за организаторите на специални събития в София и страната.

За нас е удоволствие да изпратим 2013 г. с едно събитие, даващо облик на човешката доброта и сърдечност точно преди коледните и новогодишните празници. Благотворителният базар на Международният дамски клуб в София дава началото на дните от годината, в които семейството се събира заедно, любовта и хармонията витаят във въздуха, а всеки от нас носи празничния дух в сърцето си.

На 1 декември Базарът ще представи 61 щанда, от които 40 на различни държави, 8 на благотворителни организации, подкрепяни от Международния женски клуб, както и щандове с книги, дрехи, играчки, детски кътове, работилници и снимки с Дядо Коледа. През целия ден на сцената в зала 4 на Интер Експо Център ще има музика, танци и представления с участието на артисти от различни националности.

Вратите на Благотворителния базар ще се отворят точно в 10.30 часа, а първите гости на този международен празник на доброто и многообразието ще бъдат посрещани от музикантите от Софийски духов оркестър с диригент Юли Дамянов.
Очакваме ви!

За Контакти:Пресцентър

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4596