Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
28 Ноември 13, 22:23 / Автор: Интер Експо Център - София
Да събудим строителството
Специализиран строителен форум ще представи предстоящи, настоящи или временно преустановени проекти с поглед към тяхното стартиране или довършване
През март 2014 г. ще се проведе 14-ото издание на международната специализирана изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство - Българска Строителна Седмица. В дните на изложението съвместен проект на организаторите - Агенция Булгарреклама с електронното издание Строители Бг ще срещне на 20 март двете страни на строителния процес. Производители, вносители и търговци на строителни материали и продукти ще имат възможност да се запознаят с предстоящи, настоящи или временно преустановени проекти и строителни обекти. Те ще бъдат представени от архитекти, строителни и инвестиционни компании, планиращи стартирането и завършването им.

Дискусионният форум "Да събудим строителството" ще привлече интереса на всички участници в Българска Строителна Седмица, предоставяйки им възможността да се срещнат, да обменят информация и идеи със строителни компании, архитекти, проектанти и инвеститори, свързани с развитието на строителния бранш. Очаква се дискусиите да засегнат темите с основните проблеми в строителството - използване на несертифицирани продукти и материали, дъмпинг на цени, свързан с предлагането на нискокачествени материали на пазара. Целта на форума е да събере представители на целия строителен процес, показвайки стремежа на строителния бранш в България за скоростно "събуждане" и раздвижване в строителния сектор.

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Медията разглежда всички етапи от изграждането до финализирането на проекта: строителни фирми, строителен надзор, ново строителство, архитекти и проектанти, ремонт и изпълнение на различните видове фасада, дограма, изолация, отопление, електрическа инсталация, басейн, сауна, както и продуктите, използвани в конструкцията и интериора: асансьори и ескалатори, ВиК, вентилация, климатик, санитария, строителни смеси, боя и латекс, осветление и други.

Българска Строителна Седмица ще се проведе от 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София с основни акценти зеленото строителство и енергийната ефективност. Сред експонатите ще са строителни материали, бои, лакове, покривни системи и конструкции, както и фасадни изолации. Посетителите ще могат да видят дограми, врати, прозорци и санитарно оборудване. На изложението имат възможност да се представят иновациите в строителната техника, машини и инструменти. Форумът провокира вниманието и на фирми, занимаващи се с фотограметрия, картография и геодезически инструменти.

Паралелно със строителния форум се провежда и специализирано изложение SofiaLogExpo (логистика, дистрибуция и складово оборудване) и Security Expo – XXI издание на специализираната изложба, представяща решения за защита и безопасност. Комбинирането на събитията, които са отправна точка за индустрията, привлича по-голям международен посетителски интерес и събира доставчици и купувачи в перфектната бизнес среда.

Актуална информация следете в профилите на Интер Експо Център - София
в социалните мрежи Facebook, LinkedIN, Google+ и You Tube

За Контакти:Надежда Ванева, PR Интер Експо Център - София

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.4161