Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Музика

Вземи в gLOG
29 Ноември 13, 11:28 / Автор: Studio 5
Космически контрабаси разказват за Basses Beyond time
Събитията за месец декември в Studio 5 стартират с един изключителен концерт, който не може да чуете навсякъде и по всяко време. На 01-ви декември (неделя) в 18.30ч, когато на сцената ще се качат шест контрабасиста, които ще ви поведат из света на Apocalyptica- “Beyond time”, “Nothing else matters”, jazz, evergreens и уникални композиции от един до шест контрабаса, които ще бъдат изпълнени за първи път в България с оригинално звучене и високи изпълнителски стандарти. Проекта е организиран от проф. д-р Петя Бъговска /солист на концерта/ и е реализиран с участието на гостуващите музиканти: Свобода Боздуганова (контрабас) и Деян Великов (контрабас), както и на талантливи студенти от НМА „П. Владигеров”.

Ника Марио Николова контрабас
Христо Кисимов контрабас
Добромир Кисьов контрабас
Мартин Йотов тромбон
Панайотис Андронику алт саксофон
Панайотис Захариу китара
Руслан Драмчев ударни

А ето и няколко думи за основните виновници за този изумителен концерт:
Проф. д-р Петя Бъговска е сред водещите имена в съвременното контрабасово изкуство - записала два соло диска за контрабас, активно концертираща в цял свят. Участва с концерти и майсторски класове на световни бас фестивали в Париж, Берлин, Копенхаген, Мичигън, Оклахома, Тексас. Преподавала е в университети в Чикаго и няколко години е работила с Chicago Pop’s Orchestra. Била е солист на Northwest Chicago Symphony. Д-р Свобода Боздуганова завършва НМА, специализира в Чехия, носител на награди от международни конкурси -понастоящем преподавател в НМУ „Л.Пипков” и концертиращ музикант. Деан Великов е 1-ви басист на АСО – София, завършва НМА, активно концертиращ. Всички студенти от НМА”П.Владигеров”, участващи в проекта са прекрасни музиканти с награди от наши и международни конкурси и имат изявена концертна дейност.

Не пропускайте този изумителен концерт и изживейте Basses Beyond time, като резервирате местата си на на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0885 79 52 53
pr@clubstudio5.com
Facebook: Studio 5* music club

Източник: www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5715