Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
01 Декември 13, 17:37 / Автор: APRA Porter Novelli Group
ROWENTA СЪЗДАДЕ НОВ РЕВОЛЮЦИОНЕН ПРОДУКТ ЗА ФОТОЕПИЛАЦИЯ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ
Със своята система Pro Precision, новият Derma Perfect EP9870 гарантира безупречни резултати с по-малко сесии и съвършено гладка кожа за месеци напред. Създаден специално за жените, които държат на своята перфектна визия и гладка кожа, новият Rowenta DERMA PERFECT EP9870 е уред, който спомага за интензивното и бързо намаляване на окосмяването по тялото, с изключение на деликатните и нежни части на лицето. Чрез изпращане на активен поток от светлинни импулси, патентованата технология PULSE ACTIVE затопля косъма в неговия корен и постепенно приспива фоликула.
Във времена на убедителна и красноречива визуализация на продукти и марки, хората несъзнателно подражават на лицата и моделите от малкия екран и списанията. Рядкост е да срещенете жена по улицата с неугледна визия. Желанието на всяка дама да изглежда безупречно, обаче изисква време и ресурси, които не всеки може да си позволи. Окосмяването е един от най-неприятните и най-упоритите проблеми, с които жените са принудени да се борят всекидневно. Точно поради тази причина, козметиката е силно развита в тази сфера и на пазара съществуват безброй продукти, които предлагат различни решения. Макар и убедителни, резултатите на повечето са старомодни от гледна точка на времева ефективност. Рано или късно нежеланото окосмяване се появява пак и процедурите започват наново.

Напоследък фотоепилацията е доста разпространен метод за премахване на космите. Все повече жени предпочитат това решение, тъй като резултатите са по-дълготрайни в сравнение с по-остарелите методи, сред които са кола маска или депилация. Др. Алстер е основателка на Вашингтонския институт по дерматологична лазерна хирургия и повече от 20 години използва технологията на интензивна пулсираща светлина (IPL) в своята работа като дерматолог. Позовавайки си на множество научни изследвания, др. Алстер е категорична, че методът на фотоепилация е напълно безопасен и високоефективен.

Въпреки че резултатите са дълготрайни, фотоепилацията е метод, който изисква повече от едно посещение при дерматолог. Не всяка жена може да си позволи да прекарва по няколко часа в месеца в козметичен салон. Ето защо Rowenta създаде продукт за домашна употреба, чиято ефективност е също толкова висока и сигурна, както и при интервенция от специалист.

Създаден специално за жените, които държат на своята перфектна визия и гладка кожа, новият Rowenta DERMA PERFECT EP9870 е уред, който спомага за интензивното и бързо намаляване на окосмяването по тялото, с изключение на деликатните и нежни части на лицето. Чрез изпращане на активен поток от светлинни импулси, патентованата технология PULSE ACTIVE затопля косъма в неговия корен и постепенно приспива фоликула. Само след месец се забелязват 28% видимо намаляване на нежеланото окосмяване. За разлика от предходния модел, DERMA PERFECT EP9870 е със система Pro Precision, която постига същите резултати, но с по-малко на брой сесии. С 120 000 интегрирани светкавици, подобреният продукт не позволява отделни зони на кожата да бъдат пропуснати.

За да бъде продуктът напълно безопасен, DERMA PERFECT EP9870 е адаптиран към широка гама цветове на кожата като покрива 5 от 6 протоипа, а освен това има и интегриран UV филтър, който отговаря на международните стандарти за безопасност към очите. Създаден по този начин, уредът не вреди нито на кожата, нито на очите. Предназначен изцяло за домашна употреба, DERMA PERFECT гарантира бързо епилиране, благодарение на широкия прозорец, който покрива 2x4 см от кожата. Само за 5 минути, зоната на подмишниците и бикини линията могат да бъдат обезкосмени, а краката до коляното за не повече от 20-30 минути.

Доверете се на Rowenta, за да си доставите насладата от съвършено гладка кожа месеци наред и то без да се налага да адаптирате графика си този на козметичения салон. Безупречните резултати, и то в домашни условия, са гарантирани с революционния продукт Rowenta DERMA PERFECT Pro Precision.

За Контакти:

Elina Golemanova,
APRA Porter Novelli Group
Bulgaria, Albania, Kosovo, Macedonia
111 Georgi Sava Rakovski Str., 1000 Sofia Bulgaria,
mobile: (+359) 884 717 456; 898 774 403;
Tel: (+359 2) 981 41 90, 983 18 74, 983 18 06;
Fax: (+359 2) 987 80 79
www.APRAagency.com

Източник: http://www.rowenta.bg/rowenta/frame.aspx

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.6699