Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
02 Декември 13, 15:15 / Автор: Интер Експо Център - София
Производител от Малайзия е сред участниците на Светът на мебелите 2014
За първи път ще бъде реализирана програма за делови срещи Hosted Buyers – Професионален купувач
Една от водещите фирми за производство на презентационни дъски потвърди участието си в предстоящото 10-о издание на СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ. Специализираната изложба, която ще се проведе от 1 до 5 април 2014 в Интер Експо Център – София ще покаже тенденциите в мебелния дизайн и ще срещне производители, търговци, творци и ценители на красивия и практичен интериор.
Writebest е водещ производител на презентационни дъски в Малайзия, като обхваща почти 70% от местния пазар. Създадена като малка местна фабрика, днес компания е разширила екипа и производството си, стъпвайки на международния пазар. Освен че е специализирана в производството на бели дъски, Writebest произвежда също и зелени дъски, презентационни стойки, флипчарт и много други. Постоянната връзка на компанията с клиентите е помогнала за персонализиране на продуктите според потребителските изисквания, както и за нуждите на специалните пазари. Компанията изнася продуктите си в много страни като Сингапур, Нова Зеландия, Фиджи, Австралия, Папуа Нова Гвинея, Монголия, Кувейт, Оман, Гана, Либия, Йемен, Саудитска Арабия, Судан, ОАЕ, Ирландия, Нова Каледония, Япония и Виетнам. Цел за екипа Writebest е да стъпи и на пазари в други части на света, особено в Европа и Съединените щати. Част от тази стратегия е и участието на компанията на предстоящото издание на СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ в София.
Съорганизатор за изложението е Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост и заедно с Агенция Булгарреклама за първи път реализират програма за делови срещи Hosted Buyers – Професионален купувач! Фирмите, които имат интерес за участие трябва да попълнят формата на сайта на изложението http://furnitureexpo.bg/bg, а одобрените кандидати ще получат официално потвърждение с всички необходими подробности относно посещението.
Актуална информация следете в профилите на Интер Експо Център - София (http://iec.bg/)
в социалните мрежи Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter),
LinkedIN (http://www.linkedin.com/company/2726562),
Google+ (https://plus.google.com/u/0/115432687073189736090/posts) и
You Tube (http://www.youtube.com/user/InterExpoCenterSofia)

За Контакти:

Надежда Ванева, връзки с обществеността, Интер Експо Център - София

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.482