Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Музика

Вземи в gLOG
02 Декември 13, 15:22 / Автор: Studio 5
Група КИКИМОРА с 2-ри РД и 3-ен ИД
Прогресивната хардрок банда КИКИМОРА, ще забият жици на своя празник в Studio 5 в съботната нощ на 7-ми декември (22,30ч). Денят след Никулден се оказва много специален за групата, защото 3-ма от нейните членове ще отпразнуват за втора поредна вечер именния си ден! Основана през 2011г от Николо Коцев, песните на КИКИМОРА се базират на корените на класическия рок. Пее се само на български език, а ето и философият, която изповядват момчетата "да стоим здраво стъпили на земята, да бъдем гъвкави и свирим за публиката, да останем верни на идеала за високо инструментално и вокално майсторство и уникално въздействие с всeки концерт ". Затова и текстовете на песните им са ориентирани към същностните проблеми на нашето време.

Изключително успешната професионална международна кариера на Николо Коцев с участието си в различни формации, конкурси, девет години е изпълнителен директор на групата на Робин Гиб от Bee Gees и прочие, е белязана и с написването и поставянето на рок операта Нострадамус, която през 2011 г. печели международно признание. В нея участват: Glenn Hughes, Joe Lynn Turner, Alannah Myles, Sass Jordan, Doogie White (Yngwie Malmsteen, бивш Rainbow), Göran Едман и Йорн Ланде и др.

Това амплоа на Николо Коцев води КИКИМОРА към реализацията и на по-мащабни проекти съвместно със симфонични оркестри и хорове, в които групата изключително успешно изгражда трудната, но прекрасна симбиоза между изразителните средства на двата жанра.

През 2012 група КИКИМОРА осъществява с голям успех концерт с авторска музика на Николо Коцев със Симфоничния оркестър на БНР в зала България, под диригентството на Емил Табаков, както и множество концерти в цялата страна. Тази година, групата участва в закриването на Моцартови Празници Правец 2013, с участието на Русенска филхармония хор, с диригент Жан Ангелов, където изпълняват произведения на Моцарт, Верди и Вагнер.
Не пропускайте двойният празник на група КИКИМОРА, когато бандатата ще свири дълъг и разнообразен сет, съставен от собствена музика и емблематични кавър-парчета. А техни специални гости ще бъдат певци и инструменталисти от други банди. Единственото, което трябва да направите е да резервирате местата си на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0885 79 52 53
pr@clubstudio5.com
Facebook: Studio 5* music club

Източник: www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0099