Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
02 Декември 13, 15:29 / Автор: Сол Комюникейшънс
Нови вкусове на естествено газирана минерална вода „Михалково”
Минерална вода „Михалково” разширява портфолиото си с нови вкусове. Ароматизирана естествено газирана вода „Михалково” със свеж вкус на лимон, изискан вкус на касис и с нежен вкус на праскова могат да бъдат намерени от днес в търговската мрежа.
Минерална вода „Михалково” разширява портфолиото си с нови вкусове. Ароматизирана естествено газирана вода „Михалково” със свеж вкус на лимон, изискан вкус на касис и с нежен вкус на праскова могат да бъдат намерени от днес в търговската мрежа. Трите нови вкуса привличат както с уникален дизайн на традиционната зелена бутилка на „Михалково”, така и с очаквано вкусно изживяване.

„Гордеем се, че можем да предложим този уникален, 100% натурален продукт на българския потребител”, каза г-н Димитър Дългъчев, Изпълнителен Директор на „Михалково” АД. „Минерална вода „Михалково” е единствената естествено газирана вода в България. Нашите продукти са класика за поколения българи. Допълвайки този природен продукт с напълно естествени аромати, ние целим да задоволим вкуса на всеки един от нашите потребители”, допълни г-н Дългъчев.

За Контакти:

Сол Комюникейшънс ЕООД
Таня Цочева
office@sol.bg

Източник: www.sol.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5635