Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

04 Декември 13, 10:19 / Автор: CKBB
ASUS е №1 в проучване за стойността на глобалните тайвански марки за 2013 г.
Марката поддържа постоянен ръст дори и в неблагоприятните пазарни условия
ASUS беше отличена като тайванска марка номер едно в наградите „Най-добра тайванска глобална марка“ за 2013 г. (Best Taiwan Global Brands Awards 2013). Дори и в неблагоприятните пазарни условия, стойността на марката на ASUS показва стабилен ръст и към момента се оценява на 1,711 млрд. щатски долара. Това е единадесетата поредна година, в която ASUS се класира сред първите три места в подреждането на международните тайвански марки.

„Обещанието на нашата марка „В търсене на невероятното“ (In Search of Incredible) се отразява в баланса между технологията и човека, тъй като ние трансформираме очакванията на потребителите към мобилните компютри, предоставяйки им нови начини да взаимодействат с техните устройва“, каза Джонатан Цанг, вицепредседател на Съвета на директорите и президент на ASUS. „ASUS е отдадена на новите технологии и водена от иновациите. Ние мечтаем и работим, за да създадем удобен и приятен дигитален живот за всеки потребител. Винаги сме в търсене на невероятни идеи и преживявания и се стремим да предложим невероятното във всичко, което правим“.

Класацията „Най-добра тайванска глобална марка“ се извършва от Бюрото за индустриално развитие към Министерството на икономиката на Тайван и глобалната консултантска компания в областта на брандинга Interbrand. Наградите са се наложили като ключов индикатор за позициите на тайванските марки на глобалния пазар. Те се присъждат на база стойността на марката, в която се включват показатели като финансовите резултати на компанията, ролята на марката в пазарното поведение на потребителите, и конкурентоспособността на бранда.

###
За класацията „Най-добра тайванска глобална марка“
Класацията се базира на същата методология като подреждането „Най-добра глобална марка“ (Best Global Brands). Тя се извършва на годишна база и класира 20-те най-добри тайвански марки според стойността им, предоставяйки информация за способността им за ефективно управление на марката като фактор за цялостното бизнес представяне.

Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1069