Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
04 Декември 13, 15:17 / Автор: United Partners
Gillette Real Men Camp вече има победител
Победителят в тренировъчния лагер ще замине за Монреал в началото на 2014-та година, за да се срещне с боксьора Лусиан Буте
В началото на тази седмица завърши спортният лагер Real Men Camp, който беше организиран от Gillette. След тежката тренировъчна подготовка от десетте участници в лагера беше излъчен победителят Здравко Нанев от Бургас. Той показа стабилна и постоянна форма, която му донесе голямата награда – пътуване до Монреал и присъствие на гала двубой на световния шампион в полутежка категория Лусиан Буте.

Тридневният лагер на Gillette събра десетимата участници в организираната от марката игра във Фейсбук, които показаха най-добри резултати в различни онлайн изпитания – за сила, бързина и ловкост. Победителите имаха възможност да докажат способностите си на живо в Real Men Camp, където акцент бяха тренировките по бокс, скалното катерене и общата физическа подготовка. Всеки един от феновете на марката имаше възможност да се докосне до любимия си спорт, изминавайки пътя на шампионите. Първите дни наблегнаха на основни тренировки, които подготвиха мъжете за предстоящите тестове. Накрая всеки се гордееше с показаните резултати и придобитото самочувствие.

Лагерът Real Men Camp е част от кампания на марката Gillette, която представи на българския пазар новата продуктова серия Gillette Fusion ProGlide Silver Touch. В рамките на кампанията в България, марката провокира дискусия върху това кой е най-трудният спорт, като противопостави едни от най-големите български спортисти - боксьора Кубрат Пулев, волейболиста Теди Салпаров и младата футболна надежда на националния отбор – Илия Миланов. Тримата спортисти доказаха, че новата самобръсначка Gillette® Fusion® ProGlide Silver Touch е отличен избор за мъже с чувствителна кожа. Тази дерматологично тествана система за бръснене представлява значителен напредък в грижата и комфорта за по-нежно бръснене, дори при мъже с чувствителна кожа.

Сега с нова гладка дръжка в сребърен цвят, Gillette® Fusion® ProGlide Silver Touch е с по-фини, по-тънки ножчета и покритие, което осигурява по-малко съпротивление за безпроблемно плъзгане по кожата. В допълнение към Gillette® Fusion® ProGlide Silver Touch се предлагат и продукти за грижа при бръсненето с марката Gillette, подходящи за мъже с чувствителна кожа, включително новият гел за бръснене Gillette® Fusion® ProGlideTM Sensitive, създаден да е нежен към кожата.

За Контакти:United Partners

Източник: www.united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6486