Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Реклама

Вземи в gLOG
04 Декември 13, 15:19 / Автор: Публисис Кънсалтънтс | МАРК
Dacia u Публисис МАРК Груп с награда за най-креативна рекламна кампания в конкурса „Златен волан“
Имиджова кампания за марката Dacia, реализирана от Публисис МАРК Груп, спечели награда за „Най-креативна рекламна кампания на годината“ в автомобилния конкурс „Златен волан“ за 2013 година, организиран от сп. AutoBild България.
През лятото на тази година възниква необходимостта от създаване на комуникационна кампания на новите автомобили Dacia, които се отличават с добро съотношение между цена, атрактивни лизингови условия и качество. Творческият екип на рекламната агенция Публисис София предлага да създаде кампания, която представя марката Dacia като по-добрата алтернатива на покупката на употребявани автомобили, внасяни от Централна и Западна Европа. Със слогана „Наистина ли вярваш, че баба Ханке е предишният й собственик“, рекламната агенция комуникира покупката на нов автомобил Dacia като по-добрият избор за клиента по отношение на надеждност и финансови характеристики, спрямо избора на употребяван автомобил без доказано качество.

Кампанията е реализирана на национално ниво с външна реклама и интернет в периода септември-октомври от 3 агенции в Публисис МАРК Груп – Публисис София, Публисис Модем Сайбърмарк и Екуинокс.

„Нашата задача беше да разработим завладяваща, и в същото време ефективна рекламна кампания за Dacia и смятам, че постигнахме резултати, които дори надхвърлиха очакванията ни. Това е благодарение на усилията и професионализма на целия екип на агенцията, който работи по този проект“, коментира Николай Неделчев, управляващ директор на Публисис МАРК Груп.

От своя страна Рафал Валентинович, Генерален директор на Рено-Нисан България заяви: „Благодарим на нашите партньори от Публисис МАРК Груп, с чиято помощ успяхме да повишим бизнес резултатите на Dacia. Клиентите в България все повече се ориентират към покупка на нови и качествени автомобили и се надяваме да развиваме положително тази тенденция през следващите години“.

За Контакти:

Димитър Манлиев, Публисис Кънсалтънтс | МАРК
Тел.: 02/4340790; 0896 786736; e-mail: d.manliev@publicis-consultants.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.8185