Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / PR

Вземи в gLOG
04 Декември 13, 15:24 / Автор: БАПРА
Българин избран за вицепрезидент на Световната PR асоциация
Максим Бехар бе избран за вицепрезидент на Световната PR асоциация ICCO на последната среща на Борда на асоциацията в Париж
Членът на Борда на БАПРА и бивш председател на асоциацията , съобщава Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА).

„В БАПРА приемаме избирането на г-н Бехар с огромно задоволство и сме убедени, че това е страхотно признание както за неговата работа, така и за БАПРА като асоциация и обединител на фирми с честен, почтен и прозрачен бизнес. Познавам Максим много добре и съм убеден, че неговите опит и енергия ще са много полезни на ICCO, а и България ще получи още една великолепна промоция в света“, коментира председателят на Борда на БАПРА Николай Неделчев.

Световната PR асоциация е най-голямата и най-представителна организация на този бизнес в света. В нея членуват повече от 1600 фирми от Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка и Австралия. Максим Бехар бе неин ковчежник през последните 3 години и член на Изпълнителния комитет, който обикновено се състои само от 4 души. Новият Изпълнителен комитет включва още президента Дейвид Галахър, изпълнителния директор Франсис Ингхъм и новия ковчежник Андрей Баранников.

„За мен е чест да управлявам тази забележителна организация още една година. Максим свърши великолепна работа като наш ковчежник през последните 3 години и нямам никакво съмнение, че като вицепрезидент той ще продължи да дава нови примери как трябва да се работи“, коментира Дейвид Галахър, президент на ICCO.

За БАПРА
Българската асоциация на PR агенциите е основана през 2001 година и сега обединява 18 компании от PR бизнеса в България. Асоциацията е единственият авторитетен представител на тази индустрия в България и е автор на десетки инициативи, водещи към повишаване на професионализма, както и към създаването на още по-етичен и професионален бизнес в България. БАПРА членува в ICCO, както и в Българския форум на бизнес лидерите.

За Максим Бехар
Максим Бехар управлява водещата компания в областта на публичните комуникации M3 Communications Group, Inc., както и чешкия офис на световната PR корпорация Hill+Knowlton Strategies. През март тази година Максим Бехар бе избран за председател на Борда на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария. Той също така преподава социални медии и модерни комуникации в университети в много страни по света.

За Контакти:

Повече информация:
http://news.iccopr.com/2013-2015-icco-leadership-announced/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5996