Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
06 Декември 13, 13:27 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Huawei представи автомобилен модул HUAWEI ME909T, поддържащ 4G LTE
Huawei представи своя нов мобилен широколентов продукт – автомобилен модул HUAWEI ME909T
Водещият международен производител на информационни и комуникационни решения Huawei представи на пресконференция в Шанхай своя нов мобилен широколентов продукт – автомобилен модул HUAWEI ME909T. Поддържащият 4G LTE HUAWEI ME909T позволява уеб сърфиране, анализ на данни и пренос на информация в превозни средства. Събитието демонстрира напредъка на Huawei в областта на телематиката, предназначена за употреба в различните индустрии.

„Според Enfodesk всички превозни средства ще бъдат оборудвани с телематика от 2022 г. и с HUAWEI ME909T ние сме в отлична позиция да отговорим на тази глобална тенденция“, заяви Стивън Лау, вицепрезидент на продуктовата линия Huawei Mobile Broadband. „HUAWEI ME909T осигурява 4G LTE свързаност на максимални скорости по време на път и е още един начин, по който ние предоставяме предимствата на новите технологии на хората навсякъде и по всяко време“.

HUAWEI ME909T е надежден и стабилен информационен модул за монтиране в автомобила с размери 40 х 40 х 4 мм, способен да издържи на високоскоростни условия. Съвместим със стандартите за качество на Съвета за автомобилна електроника Q100 и Стандарт за управление на качеството в автомобилната промишленост TS 16949, той е устойчив на тежки условия, включително екстремни температури и нестабилни захранвания. HUAWEI ME909T работи перфектно в рамките на подвижната среда, а с ниската си консумация в режим на готовност осигурява дълготрайна енергия.

HUAWEI ME909T осигурява 4G LTE CAT3 връзка, предоставяйки пренос на данни със скорост до 100 Mbs. Неговият Pin-to-Pin интерфейс осигурява плавен преход между 3G и 4G LTE, като открива и модернизира мрежите, когато има тази възможност. Със своя отворен процесор, HUAWEI ME909T осигурява подобрена съвместимост между приложения и софтуер, така че собствениците на автомобили, докато пътуват, да имат достъп до сателитната система за глобална навигация (GNSS), спешни повиквания (ECALL), пътна информация, както и до данни за времето. В допълнение, функцията firmware-over-the-air (FOTA) позволява да се получават софтуерни обновявания. HUAWEI ME909T е съвместим с широка гама от операционни системи, включително Android, Windows CE, Linux и QNX.

Устройството HUAWEI ME909T бе признато от производители на автомобилни устройства от световна класа и ще се интегрира все повече в безжичните комуникационни системи на най-добрите автомобили в света. Щом започне да се прилага в по-голям мащаб, HUAWEI ME909T се очаква да играе роля за постигане на напредък в развитието на световния пазар в областта на телематиката и ускоряването на решенията за интелигентните превозни средства.

HUAWEI ME909T ще бъде наличен от март 2014 г.

За устройствата Huawei
Продуктите и услугите на Huawei могат да бъдат намерени в над 140 страни или при една трета от населението на света. Huawei има повече от 20 R&D (Дизайнерски и Развойни) центрове по света: в САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Потребителските продукти са едно от трите основни бизнес направления на Huawei, включващи мобилни телефони, таблети, устройства за мобилен и фиксиран интернет, облачни услуги и чипсети.
С над 25-годишния си богат бизнес опит в информационните и комуникационните технологии (ИКТ), широката си глобална мрежа, огромните си бизнес операции и партньори, Huawei е посветена на това да представя най-новите технологии на потребителите, като предлага един свят на възможности и изключителни преживявания за хората навсякъде по света.


За повече информация посетете: www.huaweidevice.com
За редовни актуализации на Вашето Huawei устройство ни последвайте:

Facebook: www.facebook.com/huaweidevice
Twitter: www.twitter.com/HuaweiDevice
YouTube: www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCo
Flickr: www.flickr.com/photos/huaweidevice
За Контакти:

За повече информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc., тел. 02/818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4801