Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
06 Декември 13, 13:29 / Автор: Комисия за финансов надзор
Стоян Мавродиев участва в Третата годишна среща на Центъра за глобален диалог и сътрудничество
Председателят на КФН Стоян Мавродиев се включи в Третата годишна среща на Центъра за глобален диалог и сътрудничество, която традиционно се провежда във Виена. Тя събра на едно място световния елит: политически лидери, включително председателят на Европейската комисия Жозе Барозу, представители на бизнеса, академичните среди и други авторитетни личности като Феликс Баумгартнер.

Стоян Мавродиев се срещна в рамките на различни формати по време на форума с множество министри, с председателя на ЕК Жозе Барозу, финансисти и анализатори. По време на разговорите си председателят на КФН акцентира върху предимствата на България като място за инвестиции и стабилните перспективи за развитие на страната, възможностите за сътрудничество в областите на надзора над финансовия сектор, защитата на потребителите на финансови услуги и повишаването на финансовата грамотност.

Третата годишна среща на Центъра за глобален диалог и сътрудничество бе посветена на темата за предизвикателствата и възможностите, свързани с мястото на Евразия на световната сцена. Акцент в програмата й бе специалната церемония, на която председателят на ЕK Жозе Барозу получи голямата годишна награда на Центъра за глобален диалог и сътрудничество.

За Контакти:+359 2 9404740

Източник: http://www.fsc.bg/Stoyan-Mavrodiev-uchastva-v-Tretata-godishna-sreshta-na-Centara-za-globalen-dialog-i-satrudnichestvo-news-3675-bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5003