Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Благотворителност

06 Декември 13, 13:31 / Автор: Crossroads Bulgaria
Marzelivo.com дарява храни и напитки на хора в затруднение
Благотворителната инициатива ще продължи до края на месец декември
В духа на наближаващите коледни и новогодишни празници екипът и група приятели на онлайн супермаркет Marzelivo.com стартират благотворителна инициатива в помощ на хора в затруднение. Те подготвят торбички с хранителни продукти за един ден и тръгват по улиците на София. По пътя си срещат бездомни и просещи хора, на които подаряват храни и напитки, а срещу всяка торбичка и добра дума получават усмивка от сърце.

"Благотворителната инициатива беше породена от това, че по улиците на европейската ни столица София има толкова много хора, невидими за околните. Ние решихме да се спрем при тях и да им подарим малко надежда, да им дадем вниманието и топлината, които всеки един от нас търси всеки ден. Няма човек, който да не е изпитвал това прекрасно чувство с наближаването на коледните и новогодишни празници, защо да не го изпитат и тези хора, за които това е цветна картина в сивото им тежко ежедневие", разказват основателите на Marzelivo.com.

Инициативата, която стартира на 4 декември, ще продължи до края на месеца. Организаторите от Marzelivo.com привличат техни бизнес партньори, които предоставят хранителни продукти и напитки. Те призовават всички, които имат желание, да се присъединят към благородната кауза като гарантират, че помощта ще стигне до нуждаещите се хора.

Повече за Marzelivo.com

Онлайн супермаркет Marzelivo.com стартира своята дейност през месец ноември на 2012 година. Услугата, която се предлага е доставка на стоки от супермаркета – храни, напитки, стоки за бита и др. Доставката се извършва в рамките на един час на цена, конкуретна на пазара. Услугата е достъпна на територията на 10 столични квартала с тенденция да обхване цяла София и страната. Опцията с фиксиран ден и час за доставка цели да спести на хората най-ценния ресурс – времето. Компанията предлага на своите клиенти различни промоции под формата на продукти или услуги. Услугата спестява разходите и нежеланието за ходене до магазина, както и чакането на дълги и изнервящи опашки. Пазаруването става с едно кликване или обаждане, седейки вкъщи с любимите хора, разхождайки се в парка или ненарушавайки служебните ангажименти в офиса.

За Контакти:press@crossroadsbulgaria.com

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1167