Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
09 Декември 13, 11:47 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Бизнес форум „Фермата“ представя възможности за развитие на земеделския сектор и селските райони на 12 декември във Велико Търново
12 декември (четвъртък) от 13:30 часа в хотел „Премиер“, гр. Велико Търново
  • Запознати ли са българските земеделци с различните възможности за финансиране на собствен бизнес?
  • Знаят ли какви са условията за кандидатстване за средства по европейски програми и какво да очакват от новия програмен период 2014-2020 г.?
  • Кои са добрите земеделски практики и новите тенденции в сектора?
  • Какви са предизвикателствата пред биоземеделците в България?


Отговор на тези въпроси ще търсят участниците във втория земеделски форум „Фермата“, организиран от списание ENTERPRISE на 12 декември (четвъртък) от 13:30 часа в хотел „Премиер“, гр. Велико Търново. Своите успешни практики и проекти ще споделят производители от различни земеделски сектори - зърнопроизводство, биоземеделие и др. Експерти от държавната администрация и финансови специалисти ще разкажат за възможностите за финансиране на собствен бизнес и подпомагане развитието на селските райони.

„Инвестициите в земеделския сектор носят множество рискове и предизвикателства особено пред малките играчи. Ето защо те трябва да бъдат добре запознати с възможностите за развитие и да получат достатъчно информация, за да се справят успешно с трудностите“, коментира Ева Любомирова, издател на списание ENTERPRISE.

Бизнес форумът за успешни практики в земеделския сектор е продължение на стартирала през 2012 г. рубрика в онлайн изданието на списание ENTERPRISE www.enterprise.bg и цели да запознае малките земеделски производители и собствениците на земя с възможностите за развиване на селските райони, инвестиране в биоземеделие и кандидатстване за финансиране от различни проекти. Първото издание на „Фермата“ се проведе в началото на 2013 г. в гр. Стара Загора.


Бизнес форум „Фермата“ се организира от списание ENTERPRISE, с официалната подкрепа на Банка ДСК и Дойче Лизинг България, в партньорство с Асоциация на земеделските производители в България (АЗПБ) и Национална асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ).

http://fermata13.mysuccess.bg/



Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.3789