Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Корпоративна социална отговорност

Вземи в gLOG
09 Декември 13, 17:20 / Автор: Агенция НОА
Ателие „Прегърни ме” и Експо Баня София представят театър на маса по пиесата на Валери Петров „Копче за сън”
Всички деца и приятели на децата и театъра могат да вземат участие в събитието на 14 декември 2013 г.(събота) от 15,30 ч., на бул. Мария Луиза 16. Вход свободен.
В дните преди Коледа, Рока България подава ръка на децата от ателие „Прегърни ме” и ги посреща в изложбена зала Експо Баня София за да покажат своето творчество. Децата на ателие „Прегърни ме” са талантливи. Те имат мечти, така, както всички други деца, но за разлика от тях са лишени от родителски грижи. Те растат в институции и имат нужда от приятели и вяра. Намират ги в ателие „Прегърни ме”. Там се забавляват и развиват умения в различни творчески курсове, а техни приятели са дизайнери, моделиери, художници, журналисти, актьори и писатели.

На 14 декември 2013 г. (събота), от 15.30 ч., децата на ателие „Прегърни ме” канят своите настоящи и бъдещи приятели, и всички желаещи да се забавляват заедно в приключението театър на маса по пиесата на Валери Петров „Копче за сън”, в Експо Баня София (изложбена зала Roca) на бул. Мария Луиза 16.

Събитието, което ще продължи три часа, ще бъде открито с изложба МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ на ателие ПЕРГЪРНИ МЕ с участието на художниците Чавдар Гюзелев, Христо Нейков и Никола Тороманов.

След това, заедно с деца от ателие „Прегърни ме”, всички деца гости на ателието ще могат да се потопят в магията на театъра! С тях ще бъдат актьорите Стефания Колева, Весела Казакова, Владимир Димитров и художниците Никола Тороманов, Виолета Халваджиева, Христо Нейков, Ана Тодорова и Аменун Женева.

Децата ще могат да изберат и да се включат в една от двете творчески групи. В групата на художниците и сценографите, участниците ще изработят декорите, костюмите и аксесоарите. В групата на актьорите, децата ще четат и репетират текста. Накрая, на създадената от самите тях „сцена”, ще изиграят пред гостите в Експо Баня София истинско представление. За тези, които избират да бъдат само зрители - началото на театралното представление е от 18.00 ч.

Паралелно със заниманията на творческите групи, в залата ще се проведе и традиционния за ателието благотворителен базар „Магазин за един ден”. Гостите ще могат да разгледат и да купят изработени от децата на ателие „Прегърни ме” картини, книжки, картички, кукли и копринени ангели.

Освен забавленията на 14 декември, до 7 януари 2014 г., в Експо Баня София ще бъде представена изложбата с творби на децата от ателие „Прегърни ме”, сътворени в майсторските класове на художниците Чавдар Гюзелев, Христо Нейков и Никола Тороманов. Веселата, ръчно изработена Коледна украса в изложбената на Roca, тази година, също е дело на младите и талантливи художници от ателието и техните приятели.

Рока България прегръща децата на ателие „Прегърни ме”. Всеки може да дари една прегръдка като се включи в предстоящите инициативи на децата в Експо Баня София или като изпрати един SMS с текст DMS ATELIE на единен дарителски номер 17777 (за абонати на мобилните оператори).


Ателие „Прегърни ме”

Сдружение „Прегърни ме” работи с деца и младежи в неравностойно положение от лятото на 2005 година. Първите срещи са с деца от дома в с. Доганово. Постепенно в проекта се включват и възпитаниците от СУПЦ „Княз Борис I”, както и децата от ДД ”Асен Златаров” в София. За изминалите 9 години, повече от 300 деца и младежи са минали през различните курсове на ателието - красивото и уютно място, което те посещават с радост. Тук са техните приятели - дизайнери, моделиери, художници, журналисти, актьори и писатели. Ателието е място за игри и нови приятелства, където децата получават самочувствие, че МОГАТ. Тук се учат да си вярват, учат се да имат бъдеще. Приемете ни! Прегърнете ни!

https://www.facebook.com/pages/Прегърни-ме/104384889618522


Roca

Roca е компания за дизайн, производство и маркетинг на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. Компанията наброява повече от 21 100 служители, има 76 производствени предприятия и оперира в над 135 държави по света.

Roca, световен лидер в моделирането на пространството на банята, работи в близко сътрудничество с признати дизайнери, архитекти и интериорни дизайнери като R.Moneo, D.Chipperfield, Z.Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner и J.Mariscal, както и много други. С интензивни проучвания и усъвършенстване, Roca насърчава проекти за опазване на околната среда. За компанията този ангажимент се изразява в непрестанно разработване на нови продукти, предназначени за намаляване консумацията на вода.

www.roca.com
www.bg.roca.com

За Контакти:

Мария Иванова,
Агенция НОА ООД
тел. 02 9445000
e-mail: m.ivanova@noapr-bg.com

Източник: www.noapr-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1258