Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
12 Декември 13, 17:45 / Автор: knowbox
Виртуална карта предлага на българските меломани възможност и сигурност при плащане в Spotify
Дни преди Коледните празници една от най-успешните услуги за дистрибуция на музика Spotify изненада всички български меломани, като разшири дейността си в още 20 държави, сред които и България. Коледните подаръци обаче не свършват дотук. Виртуална карта дава възможност на всички потребители, неразполагащи с кредитна карта, да закупят неограничен достъп до над 20 милиона песни с високо качество. Тази услуга е особено удобна за младата аудитория – тийнейджърите, които все още нямат право да притежават кредитни карти.
Основно предимство на виртуалната карта е, че не се издава на физически носител, не изисква трудов договор и няма месечни или годишни такси за поддръжка. Необходима е единствено регистрация на www.virtualcard.bg. Предоставя изключителна защита при разплащания в интернет, защото зареждането се реализира непосредствено преди всяка покупка в над 2 300 каси на EASYPAY в цялата страна.
Предимства на Spotify и Spotify Premium
Само срещу 9,76 лв. на месец платената версия на Spotify дава изключително предимство на меломаните, като позволява да се насладят на цялото съдържание на музикалната библиотека на Spotify. Платеното издание на Spotify предлага освен слушане на музика по избор без ограничения, така и песни с високо качество на звука. Потребителите получават Premium звук с качество (320 Kbit / сек), в сравнение с безплатната версия Spotify, която е ограничена до 160 Kbit.
Удоволствието от музиката се допълва и с възможността да се слушат песни без прекъсвания от рекламни послания и да бъде вдъхновител навсякъде и по всяко време. Всички плейлисти са достъпни офлайн. Потребителите могат да слушат музиката без да се осъществява интернет връзка, с което се избягва риска от наличие на некачествена връзка и непожелани утежнения от онлайн такси.
Безлатната версия Spotify предлага ограничено използване на музикалната услуга - 10 часа на месец. Музикалните фенове имат свободен избор на артисти и албуми и могат да създават собствен списък с любимата си музика. В безплатния вариант песните ще бъдат придружавани с рекламни спотове.

За повече информация:

Магдалена Маринова
М.: +359 889 176 556
Е.: magdalena.marinova@knowbox.bg
www.knowbox.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.7033