Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Благотворителност

12 Декември 13, 10:00 / Автор: Crossroads Bulgaria
Ученици помагат на ученици с коледния благотворителен концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ в София
Проявата събра на една сцена народен ансамбъл, модерен балет, хип-хоп танци и детски песни
За втора поредна година учениците на 119 СОУ “Акад. Михаил Арнаудов” организираха “Коледен благотворителен концерт за нуждаещите се деца”. Концертът се проведе на 10 декември от 18:00 ч. в Дом на културата „Средец“ с подкрепата на Столична община, както и на компаниите Студио за уеб и графичен дизайн ВЕСИ СТИЛ и Бар 75.

Събитието е уникално с това, че е изцяло организирано от учещите в училището и е по тяхна инициатива, в желанието им да помогнат на други деца, които искат да се изучават, но са сираци или имат финансови затруднения. Тази година благотворителната инициатива привлече публика от над 350 души. Входът за концерта беше 5 лв., което позволи да бъдат събрани над 1000 лв. за благородната кауза на учениците.

„Залата беше препълнена. Тази година определено участниците и гостите ни надминаха нашите очаквания. Чувството да гледаш как деца помагат на деца е невероятно. Те бяха там не по задължение, а защото осъзнаваха колко много означава това, което правят за някой. Виждах блестящите им очички и вече съм сигурна, че по Коледа стават най-големите чудеса!“ - сподели Камелия Колева., един от организаторите на концерта.

Самото събитие беше интересно и с това, че събра на една сцена народен ансамбъл, модерен балет, хип-хоп танци и детски песни. Много деца от началните класове изявиха творческите си умения на сцената в подкрепа на своите съученици. Каузата на организаторите отново се реализира успешно, след като на 17-ти декември миналата година инициативата събра 3 000 лв., с които зарадва 50 деца.

За Контакти:press@crossroadsbulgaria.com

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1041