Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
12 Декември 13, 15:03 / Автор: Интер Експо Център - София
Остават броени дни за участие на преференциални цени в Българска Строителна Седмица
До края на декември желаещите да участват в изложението фирми все още имат възможност да се възползват от преференциалните цени.
Водещи компании в строителния бранш в България потвърдиха участието си в международната специализирана изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство - Българска Строителна Седмица (http://buildingweek.bg/bg), която ще се проведе от 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София.
До края на декември желаещите да участват в изложението фирми все още имат възможност да се възползват от преференциалните цени.

Основните акценти на изложението и през 2014 г. ще са зеленото строителство и енергийната ефективност. Сред експонатите ще са строителни материали, бои, лакове, покривни системи и конструкции, както и фасадни изолации. Посетителите ще могат да видят дограми, врати, прозорци и санитарно оборудване. На изложението ще бъдат представени иновациите в строителната техника, машини и инструменти. Форумът провокира вниманието и на фирми, занимаващи се с фотограметрия, картография и геодезически инструменти.

Дискусията "Да събудим строителството" ще привлече интереса на всички участници в Българска Строителна Седмица, предоставяйки им възможността да се срещнат, да обменят информация и идеи със строителни компании, архитекти, проектанти и инвеститори, свързани с развитието на строителния бранш. Специална демонстрационна зона „Мисия в услуга на Майстора“ и тази година ще бъде създадена съвместно с предаването „Мисия Моят Дом“. Представители на самите компании ще демонстрират пред посетителите качествата на своите продукти. Всяка една демонстрация ще бъде заснета от екипа и след това излъчвана в сайта на предаването - www.misiamoiatdom.com .

За първи път през 2014 г. паралелно със строителния форум ще се проведе и специализирано изложение SofiaLogExpo (логистика, складова техника и оборудване) и Security Expo – XXI издание на специализираната изложба за пожароизвестяване, видеонаблюдение и оборудване на „интелигентни сгради“. Комбинирането на събитията, които са отправна точка за индустрията, ще привлече по-голям международен посетителски интерес и ще събере доставчици и купувачи в перфектната бизнес среда.

Актуална информация следете в профилите на Интер Експо Център - София (http://iec.bg/)
в социалните мрежи Facebook, LinkedIN, Google+ и You Tube

За Контакти:Интер Експо Център - София

Източник: buildingweek.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.9482