Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
13 Декември 13, 12:31 / Автор: United Partners
Присъедини се към победителите с едни от най-награждаваните самобръсначки на Braun
Самобръсначките на Braun спечелиха най-престижните независими награди, връчвани от потребители и медии
По примера на своя международен посланик – четирикратния шампион във Формула 1 Себастиян Фетел, BRAUN се насочва към подиума, за да приеме най-известните награди в сферата на продуктите. Самобръсначките на Braun са определени като най-добрите на пазара по няколко критерия – качество, представяне, удобство за употреба и дизайн. Престижните награди са връчени от три от най-големите европейски организации, с водещо влияние при потребителските тестове – Stiftung Warentest (StiWa) от Германия, Which? от Великобритания и Dutch Consumer Authority от Холандия. В оценката влизат и водещи списания, сред които Men’s Health Франция.

Stiftung Warentest от Германия – един златен и три сребърни медала за Braun!
Braun постигна убедителна победа в сравнителния тест на 14 различни самобръсначки, проведен от високоуважаваната организация StiWa Foundation for Product Testing (Stiftung Warentest). Победител е моделът Series 7 799c-7, който е и единственият, който достига оценка “Много добър” (1.5). Той осигурява най-добро съчетание между гладко бръснене и добро представяне на батерията към момента. Моделите на Braun °CoolTec CT4-s Wet & Dry, Series 5 5030s, и Series 3 340s-4 Wet & Dry се класират на второ място по представяне, всички с оценка “Добър” (1.6). Моделът Braun °CoolTec, който е и първият модел в света с активна технология за охлаждане, получи отделна похвала от експертите и получи най-висока оценка за нежност към кожата.

Три награди за “Най-добра покупка” от английското Which?
Which? – най-уважаваното потребителско списание във Великобритания, награди Braun с желаната награда за “Най-добра покупка” в последните тестове на самобръсначките. Първи се класира новият модел Braun °CoolTec, чийто предимства пред останалите конкуренти бяха изрично посочени. От Which? споделят, че интелигентната самоохлаждаща се лента е била най-впечатляваща за анализаторите. Това е модерната алуминиева лента, която охлажда кожата и намалява раздразненията при мъже с чувствителна кожа. От Which? също така дават на Series 5 5030s най-високия резултат, постиган някога от самобръсначка в някой от тестовете. Те обръщат внимание върху впечатляващите 26 бръснения, осъществени преди да се наложи смяна на батерията. За финал от списанието дават на Series 3 340s-4 Wet & Dry награди за “Най-добра покупка” и “Добра себестойност”, като изтъкват възможността на самобръсначката да се държи стабилно под душа дори с хлъзгави от сапун ръце.

Най-добри тестове за три от самобръсначките на Braun в Холандия от Consumentenbond
В Холандия самобръсначките на Braun получиха фантастични резултати от потребителските тестове. Холандската потребителска асоциация (Consumentenbond) тества моделите Series 3 340 s4 Wet & Dry, Series 5 5030s и °CoolTec, като им връчи награди в категория “Beste uit de test” (Най-добри тестове), съответно на 1во, 2ро и 4то място. Лаборантите изтъкват като най-забележителни показаните възможности на трите самобръсначки в суха и влажна среда.

°CoolTec – “Любимецът” на френските медии
Не само независимите институции за тестване на продукти признаха самобръсначките на Braun. Сред водещите медии, които оцениха продукта се нареди и списанието Men’s Health Франция. То отбелязва “добрия захват”, “ефективното плъзгане” и “приятната и охлаждаща” функция на °CoolTec. Всички тези фактори са достатъчни за да отредят първо място на модела в Men’s Health Grooming Awards 2013. Паралелно с това най-голямото търговско списание във Франция – LSA класира °CoolTec на първо място в желания приз Trophée LSA 2013 de l'Innovation.

При Braun формата следва функционалността – престижни дизайнерски награди
Качеството и удобството на употреба осигуриха досегашните награди. Braun обаче не създава просто устройства за бръснене. Именно дизайнът на марката продължава да жъне успехи заради своята функционалност, качество и естетика. Моделът °CoolTec спечели Награда за дизайн от Good Design Australia, както и положително отразяване от немските Design Awards 2014. Също така моделът спечели и RedDot Design Awards, които бяха връчени от престижно независимо жури. Повече от 30 известни личности от цял свят заявиха, че “ °CoolTec е забележим със своята иновативна технология, която е подчертана от металическия син блясък”.

Global Awards за Braun – признание за превъзходно качество и иновации
За Braun наградите за моделите Series 7, 5 и 3 са потвърждение на успешната мисия на марката да осигурява най-доброто бръснене при мъжете по света. Още повече, световното признание, което получи първият модел в света с активна технология за освежаване °CoolTec, е много важно.

За Контакти: United Partners

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.7368