Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
16 Декември 13, 18:30 / Автор: United Partners
Експерти разкриват идеалната рецепта за здрава бебешка кожа с Pampers Premium Care
Водещи експерти доказват това, което е известно на майките от поколения: ползите за бебешката кожа от контакта й със свеж въздух. Но какъв свеж въздух точно е най-добър за бебето? Какво е значението на свежия въздух за развитието на бебето? Как родителите могат да бъдат сигурни, че до кожата на тяхното бебе през целия ден достига достатъчно количество въздух, дори и когато то е с пелена?
За да отговорят на всички тези въпроси, експертите на Pampers споделят своите въгледи и съвети за ползите от контакта на бебешката кожа със свеж въздух и обръщат внимание на основните принципи и предпазни мерки, които родителите трябва да вземат под внимане, когато става въпрос за грижата за деликатната бебешка кожа.

Пелените Pampers Premium Care с 5-звездна защита за кожата, съдържат дишащи микро пори, спомагащи за достигането на свеж въздух до бебешката кожа, дори когато бебето носи пелени. По този начин се намалява риска от прекомерно хидратиране и кожата се предпазва от раздразнения. Всички размери пелени притежават микро пори за циркулиране на въздуха, което гарантира усещане за свеж въздух около кожата, дори и вътре в пелената.

Един от най-обичаните педиатри в България и експерт на Pampers, д-р Рада Маркова споделя: “Като оставяте бебешката кожа да усеща свежия въздух, това помага на бебето да развива усещанията си, връзката с майката и останалите, както и за по-добро физическо здраве. И все пак, нека го кажем направо: връзката между мъничето и заобикалящия го свят го прави по-комуникативно и отворено към предизвикателствата, пред които се изправя всекидневно“.

“Свежият въздух не означава, че трябва да сме задължително навън. Въздухът у дома също е достатъчно добър за бебешката кожа. Да оставяме бебето само по пелени не е страшно, напротив – позволява му да разпознава нови усещания чрез досега на кожата му със заобикалящата го среда”, допълва уважаваният дерматолог и експерт на Pampers – д-р Гриша Матеев.

“Има много начини, чрез които може да осигурите контакт със свеж въздух на кожата на Вашето бебе, особено през моментите, които прекрарвате заедно през деня, когато преобувате пелената или грижите след баня. От изключителна важност са моментите, когато бебето е активно. Пелените, изработени от дишаща материя, като Pampers Premium Care, спомагат за поддържането на идеалната за бебешката кожа микро среда. Това означав среда, в която въздухът може да циркулира свободно като спомага за премахването на влагата”, обяснява Димитрина Проданова, психолог и експерт на Pampers.

Сега всички майки имат възможност да отправят своите въпроси към експертите на Pampers – дерматолог, педиатър и психолог чрез специално създаденото приложение “Попитай експертите” във фейсбук страницата „Светът на мама“. Родителите може да споделят своите впечатления на фейсбук страницата, а за повече информация да посетят www.pampers.bg.

За Контакти:United Partners

Източник: www.united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2995