Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / PR

Вземи в gLOG
16 Декември 13, 17:32 / Автор: БАПРА
Световният комуникационен форум Давос отбелязва своя 5-ти юбилей
Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) е комуникационен партньор на юбилейната двудневната конференция
На 11 и 12 март 2014 година комуникационни професионалсти ще се събрет отново на годишния Световен комуникационен форум в Давос, за да обсъдят ключови тенденции в съвременния ПР и комуникации. Юбилейното издание предлага интерактивно и завладяващо съдържание: Триизмерна визия на бъдещето: Кой създава нашия дневен ред и оформя бъдещето – медии, политuка, бизнес, ПР или наука?; Краят на ПР срещу Да живее мултифункционалният ПР; Глобални събития и тяхното влияние върху развитието на света; Глобални ценности срещу Местно доверие в политическите комуникации; Международен брандинг и как да ангажираме глобалната общност, и други.

Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) е една от професионалните ПР общности официални комуникационни партньори на събитието.

За първи път от 5 години, в програмата на Форума е предвиден панел, в който ще се включат тримата ключови играча на пазара – лидери от големи консултантски агенции, членове от борда на професионалните асоциации и вътрешни комуникационни директори, за да оформят бъдещите “области и правила”.

Иновативният подход в комуникациите ще бъде представен от Исаак Мао (Isaak Mao), съосновател и директор на фондация Social Brain и основател на CNBlogs.org. Той ще направи изказване за философията Sharism, основана на идеята за споделянето и нейното въздействие върху новия комуникационен свят.

Пълна информация за интересните теми от програмата на Световния комуникационен форум Давос 2014 са достъпни на официалния уебсайт на Форума: www.forumdavos.com/program.

Янина Дюбейковская, Съпредседател на Комитета и Програмен директор на Световния комуникационен форум Давос, сподели: “Нашето основно постижение за последните пет години е обединяването на глобалната професионална общност, която споделя разбирането, че комуникациите са ключовата сила зад бъдещия прогрес на човечеството. По-силното придържане на новия комуникационен свят към принципите на sharism и естествената прозрачност води до по-висока степен на етичност в политиката, бизнеса и обществото. Комуникациите дават възможност на всеки човек да изрази себе си, позволяват ни да станем лидери на мнение, правят ни свободни и повече отговорни за бъдещето на следващите поколения.”

За последните пет години, Световният комуникационен форум Давос успешно установи солидна пратформа, акцентирайки на бъдещото развитие на комуникациите и обединявайки ключови лидери и създатели на тенденции в индустрията. Събирайки комуникационни професионалисти от 40 страни на 5 континента и повече от 120 водещи лектори споделящи възгледи през годините, Световният комуникационен форум стана истинско глобално събитие, което улавя най-актуалните нововъведения в бързо променящата ПР индустрия. Политиката на Форума, определена от координационния комитет, подкрепя принципите на прозрачност, достоверност, творчество и социална ангажираност. Членовете на Комитета на Форума можете да намерите тук: www.forumdavos.com/committee.

Допълнителна информация за Световния комуникационен форум Давос:

Световният комуникационен форум Давос е иницииран през 2010 година от международния координационен комитет. Той печели подкрепата на огромен брой международни партньорски асоциации и организации от 40 страни на 5 континента: IAB Europe, The Holmes Report, Световната ПР организация (ICCO), Асоциацията на ПР агенциите във Великобритания (PRCA), Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА), Асоциация на ПР агенциите в Швейцария (BPRA), Транс-Арабски Творчески Комуникации (TRACCS), Мексиканска ПР асоциация, Руската ПР асоциация, Арменската ПР асоциация (APRA), Асоциация на бизнес комуникаторите в Индия (ABCI), Бразилската асоциация на комуникационните агенции – ABRACOM, и други.
Facebook: http://www.facebook.com/WorldCommForumDavos
Twitter: http://www.twitter.com/WorldCommForum
YouTube: http://www.youtube.com/forumdavoscom

Повече подробности за регистрация можете да намерите тук: http://www.forumdavos.com/registration

Допълнителна информация за БАПРА:
Българска асоциация на ПР агенциите е основана през 2001 година и сега обединява 18 компании от ПР бизнеса в България. Асоциацията е единственият авторитетен представител на тази индустрия в България и е автор на десетки инициативи, водещи към повишаване на професионализма, както и към създаването на още по-етичен и професионален бизнес в България. Всички членуващи компании в асоциацията приемат Етичния й кодекс, гарантират прозрачна и почтена дейност, висок професионализъм и лоялно отношение, както към клиентите, така и към своите колеги. БАПРА членува в ICCO и в Българския форум на бизнес лидерите.
Уебсайт: www.bapra.bg
Facebook: www.facebook.com/BAPRA.Bulgaria

Източник: www.bapra.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.038