Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

16 Декември 13, 18:34 / Автор: Интер Експо Център - София
MachTech & Metal, IFAM и INTRONIKA през месец март 2014 в Интер Експо Център - София
Индустриалните изложения отново ще предложат интересното в бранша
От 5 до 7 март 2014 г. в София ще се проведат за пореден път специализираните B2B изложби MachTech & Metal, IFAM и INTRONIKA.
Сред изложителите на MachTech & Metal най-голям дял имат производителите и вносителите на металорежещи и формовъчни машини, машини с профилни ножове, сепариращи машини и инструменти за повърхностна обработка, машини за закаляване и термообработка, технологии за заваряване и спояване, инструментална екипировка. Нараства интересът от страна на доставчиците на CAD/CAM системите за управление на машини с ЦПУ, както и от страна на фирмите, предлагащи решения за симулиране на технологичните процеси.
Отново в рамките на изложенията ще се проведат двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми - B2B MatchMaking. Инициативата се организира със съдействието на Enterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес. През 2013 г., в рамките на един ден от изложението, участие в В2В MatchMaking взеха 63 български и чуждестранни фирми.
Подготовката на тези срещи протича на няколко етапа. На специализирана интернет страница всеки участник се регистрира, публикува профил на компанията, интересите си, както и заявява срещи с интересуващи го фирми от бранша. Следващият етап включва потвърждаване на приетите срещи и изготвянето на график за тяхното провеждане. Линк за регистрация на специализирания сайт ще бъде изпратен до всички заинтересовани фирми до края на месец ноември.

За Контакти:media@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.187