Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
20 Декември 13, 13:47 / Автор: Интер Експо Център - София
Материали и аксесоари за мебелната и дървообработващата промишленост ще представи ТЕХНОМЕБЕЛ
Повече чуждестранни посетители през 2014 г. се очаква да привлече и програмата за делови срещи Hosted Buyers (Професионален купувач)
Специализираното изложение ТЕХНОМЕБЕЛ, което ще се проведе в началото на м.април (1-5) в Интер Експо Център – София, все повече привлича интереса на производители и търговци в областта. Сред заявилите вече участие са компании, представители на водещи световни марки, както и български производители, които предлагат ефективни и иновативни решения, проектирани да увеличат производителността, бързината на работа и качество на продукцията. Посетителите ще видят най-новите шкурки и абразивни материали за дървесина и метал, лепила и олепиляващи системи, режещи инструменти, байцове, лакови покрития и бои за дърво и метал, шприц пистолети, банцигови ленти, почистващи течности и препарати, машини за циклене на паркет, влагомери и сушилни камери. Ще бъдат демонстрирани модерни технологии и техники за обработка на дървесина и производство на мебели, разнообразни материали, обков, аксесоари, продукти на съвременната химия за повърхностна обработка на дървесина.
Повече чуждестранни посетители през 2014 г. се очаква да привлече и програмата за делови срещи Hosted Buyers (Професионален купувач), която се реализира от организаторите на форума - Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост и Агенция Булгарреклама.
И през тази година заедно с ТЕХНОМЕБЕЛ се провежда и изложението СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ, което показва новите тенденции в интериорното обзавеждане и мебелния дизайн.
Присъедини се към ТЕХНОМЕБЕЛ във Facebook https://www.facebook.com/events/658511054179728/

За Контакти:nvaneva@iec.bg

Източник: http://technomebel.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.431