Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Медии

Вземи в gLOG
21 Декември 13, 10:51 / Автор: Списание БИОГРАФ
Мерилин Монро на корицата на новогодишния “Биограф”
Януарският брой продължава аутопсията на мита – защо тя бе най-харесваната жена на ХХ век?
Най-голямото българско списание посреща своята трета Коледа с корица, която читателите му отдавна очакваха. Януарският брой, който вече е на пазара, посвещава 26 страници на Мерилин Монро – една от най-противоречивите фигури в американската история, но и една от най-харесваните жени на миналия век. Освен че отново подлага на дисекция мита за фаталната блондинка, “Биограф” прави преглед и на връзките й с тримата най-важни мъже в живота й, освен това анализира и мистериозните обстоятелства около смъртта й.

С очерка, посветен на Мерилин, съдържанието на новогодишния брой далеч не се изчерпва. Списанието публикува голямо интервю с бившия български министър-председател Димитър Попов, известен юрист и патриот от знатен род от град Кула. Не по-малко интересни са изповедите на легендата на “Левски” и бивш президент на клуба Томас Лафчис и на естрадната певица Тони Димитрова.

Но “Биограф” продължава с още дисекции на митове от миналите векове. В голяма статия Жанина Драгостинова разказва за кинорежисьорката Лени Рифенщал, която създаде най-големите си екранни шедьоври под личната опека и покровителство на фюрера Адолф Хитлер. Благовеста Кирилова разкрива коя е била голямата тайна в живота на писателя Чарлз Дикенс. Авторът на култовия роман “Джонатан Ливингстън Чайката” – Ричард Бах, дава първото си интервю за България пред Цвета Врангова и се зарича да посети страната ни при първа възможност.

Списанието отделя специално внимание и на починалата наскоро бивша президентша Мария Желева. “Тя беше скромен човек, на който суетата и привилегиите бяха чужди и омразни”, спомня си за Марушка, както я наричаше съпругът й, очеркът на “Биограф”.

За Контакти:editorial@biograph.bg

Източник: www.biograph.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5391